marți, septembrie 26, 2023

Un arădean a fost prins de cinci ori de oamenii legii cu droguri asupra sa, dar a fost condamnat cu suspendare

Din OrasUn arădean a fost prins de cinci ori de oamenii legii cu droguri asupra sa, dar a fost condamnat cu suspendare

Un bărbat din Arad a fost arestat de către forțele de ordine de cinci ori pentru deținerea de droguri, inclusiv conducerea sub influența substanțelor psihoactive. El a primit o sentință de un an și șase luni de închisoare cu suspendare.

În perioada mai 2022 până în iunie 2023, individul a fost reținut de cinci ori pentru posesia de droguri de risc, în principal cannabis, și o dată pentru conducere sub influența amfetaminei și metamfetaminei. Prima dată când a intrat în atenția autorităților a fost pe 22 mai 2022, când a fost surprins de poliție având asupra sa un gram de cannabis.

Pe parcursul acestui interval, au fost efectuate mai multe percheziții la domiciliul său, unde au fost descoperite cantități suplimentare de cannabis, un cântar, un grinder și alte obiecte legate de consumul de droguri.

Individul a recunoscut comiterea faptelor de care a fost acuzat și a colaborat cu autoritățile, ajutând la identificarea altor persoane implicate în traficul de droguri. Ca urmare a recunoașterii vinovăției și a cooperării cu autoritățile, a primit o pedeapsă mai ușoară. Sentința a inclus un an de închisoare pentru trafic de droguri în formă continuată, 7 luni pentru conducerea sub influența substanțelor psihoactive, 5 luni pentru efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, și câte 2 luni pentru deținerea de droguri (trei acte, în total 6 luni). Sentința a fost contopită, rezultând o pedeapsă de un an și șase luni de închisoare, cu suspendare și supraveghere timp de 2 ani.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole