marți, septembrie 26, 2023

În data de 23 Septembrie 2023, are loc cea de-a XIII-a ediție a Concursului național de dans sportiv „Cupa Ballroom“

Din OrasÎn data de 23 Septembrie 2023, are loc cea de-a XIII-a ediție a Concursului național de dans sportiv „Cupa Ballroom“

Cea de-a XIII-a ediție a Concursului Național de Dans Sportiv „Cupa Ballroom” va avea loc la Sala Polivalentă din Arad în data de 23 septembrie 2023, începând cu ora 9:00. Acest eveniment va aduna peste 400 de sportivi din întreaga țară, care vor fi evaluați de arbitri renumiți din cadrul Federației Române de Dans Sportiv (FRDS). Competiția este inclusă în calendarul competițional al FRDS, iar organizatorii mulțumesc federației pentru sprijinul constant în organizarea unui concurs de înaltă calitate.

Concursul va fi structurat în patru programe, care includ mai multe categorii, cum ar fi fete solo, debutanți, precompetiționali, hobby, clasa E, clasa D, open basic și open (ultima categorie fiind cea mai avansată).

Participanții vor concura în grupe de vârstă, cuprinzând categorii de 4-7 ani, 8-9 ani, 10-11 ani, 12-13 ani, 14-15 ani și 16-35 de ani. Scopul principal al acestei competiții este dezvoltarea dansului sportiv în orașul Arad, creșterea nivelului tehnic al sportivilor locali și educarea părinților în ceea ce privește importanța sportului pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor, atât din punct de vedere mental, cât și fizic. De asemenea, competiția va oferi un spectacol de dans și abilități sportive pentru toți iubitorii acestui minunat sport.

Concursul Național de Dans Sportiv „Cupa Ballroom” este organizat de Clubul Sportiv Ballroom Arad, care dorește să transmită mulțumiri speciale Centrului Municipal de Cultură și Primăriei Arad pentru sprijinul și implicarea lor în acest eveniment.

“Suntem foarte bucuroși pentru ca am reușit să creăm o mare familie unde copiii și nu numai pot practica acest minunat sport care este jumătate artă și jumătate sport”, a afirmat Mirela Costea, președintele Ballroom Dance și organizatorul principal al acestui concurs.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole