duminică, mai 26, 2024

Elena Udrea a fost înșelată! Acum s-a aflat totul

ActualitateElena Udrea a fost înșelată! Acum s-a aflat totul

Înainte de a avea o relație cu Adrian Alexandrov, Elena Udrea a fost măritată cu omul de afaceri Dorin Cocoș. Au divorțat acum mult timp, însă motivul a ieșit la iveală abia acum.

În prezent, Elena Udrea este într-o relație cu Adrian Alexandrov și au împreună o fetiță pe nume Eva Maria. Dar, înainte, aceasta a fost măritată cu omul de afaceri Dorin Cocoș. Cei doi au divorțat în 2013, iar la acea vreme s-a speculat că Elena Udrea a fost înșelată.

De ce a divorțat Elena Udrea de Dorin Cocoș?

Fosta blondă de la Cotroceni și omul de afaceri s-au căsătorit pe 26 decembrie 2003, în fața consulului României la New York. Zece ani mai târziu însă, povestea lor de dragoste a luat sfârșit. Divorțul s-a finalizat pe 10 iunie 2013. Cei doi soți au împărțit atunci o avere uriașă. Mult timp au circulat zvonuri potrivit cărora aceasta ar fi fost înșelată de soțul ei.

Fostul ministru al Turismului a divorțat fără resentimente de Dorin Cocoș. În cadrul unui interviu, aceasta a mărturisit că „pentru o femeie se mai întâmplă să fie înșelată”.

„Știți, îmi puneți o întrebare… Ați folosit un cuvânt: dacă se va dovedi că am fost înșelată… Pentru o femeie se mai întâmplă să fie înșelată. În așteptări, în viața de familie… Cred că peste tristețea de a fi înșelată am trecut de mult”, a declarat ea în în urmă cu mulți ani pentru paginadepolitica.ro.

Între timp, fosta blondă de la Cotroceni și-a găsit liniștea în brațele lui Adrian Alexandrov. Cei doi au împreună o fetiță pe nume Eva Maria. Situația lor este complicată în prezent, întrucât ea se află la Penitenciarul Târgșor. Pe 7 aprilie 2022, aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul Gala Bute. Fugise din țară prin Vama Giurgiu, însă pe 16 iunie 2022, a fost predată autorităților române.

Elena Udrea luptă pentru fiica ei

Elena Udrea are un motiv întemeiat pentru care luptă în viață și zâmbește mereu. Fiica ei, Eva Maria. Simplul fapt că are un copil de crescut, îi dă puterea necesară pentru a depăși orice obstacol și de învinge orice dușman.

Fiica ei devine pe zi ce trece din ce în ce mai frumoasă. Are ochii mari, un zâmbet drăguț și părul blond, iar părinții ei o îmbracă adesea în rochițe adorabile.

Pe scurt, Eva Maria arată ca o păpușă în mărime naturală.

Elena Udrea

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole