marți, septembrie 26, 2023

Dinamo a primit vestea anului. Echipa iese din comă, datorii de milioane de euro dispar

SportDinamo a primit vestea anului. Echipa iese din comă, datorii de milioane de euro dispar

Dinamo a primit, luni, o veste fundamentală pentru viitorul echipe de fotbal. Noul plan de reorganizare a fost aprobat, iar în această situație, „câinii” scapă de o povară de 5 milioane de euro.

Dinamo a primit cea mai bună veste posibilă, echivalentă cu supraviețuirea clubului. Judecătorul sindic a aprobat noul plan de reorganizare. Asta înseamnă că „roș-albii” scapă de datorii de 5 milioane de euro și mai au de achitat doar 1 milion de euro. Această hotărâre nu este definitivă, dar e executorie și trebuie pusă în aplicare de astăzi.

Dinamo

„Un pas spre normalitate. Clubul intră acum pe un făgaș normal pentru reconstrucție. Avem predictibilitate pentru ceea ce trebuie să facem pentru Dinamo în viitor. Toate lucrurile se vor regla. Este pasul așteptat de toți suporterii  pentru ca acest club din Stefan cel Mare să renască și să revină acolo unde-i este locul. De acum totul va intra în normalitate, ne vom respecta toate obligațiile către toți partenerii.

Vreau să mulțumesc suporterilor dinamoviști, apoi întregii echipe din Dinamo, care a stat lângă noi și a crezut în acest lucru. Cu siguranță, veți avea vești bune cât de curând. Vom avea parteneri puternici alături de noi, veți vedea!”, a comentat Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din Ștefan cel Mare, pentru gsp.ro.

Dinamo a luat o mare gură de oxigen

De asemenea, tot legat de acest subiect esențial pentru Dinamo, a vorbit un alt om implicat la clubul „roș-alb”. Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a precizat că această decizie schimbă fundamental perspectivele echipei din Ștefan cel Mare. Iar planul este unul ce nu putea să nu fie aprobat de instanță.

„Cred că este o veste foarte bună pentru viitorul echipei. Este un succes al lui Dinamo și al RTZ. Am crezut în această modificare de plan. Este un plan firesc pentru ieșire Am așteptări foarte frumoase despre ceea ce se va întâmpla la Dinamo în viitorul apropiat. Țin să mulțumesc suporterilor care au înțeles să susțină echipa, clubul, lucrurile au funcționat. Sperăm că soarele va răsări mai evident pe strada lui Dinamo.

Efortul acționarilor va fi mult mai mic. Sper că acest lucru să fie de bun augur pentru Dinamo și să conducă spre performanță. Nu ne dorim un Dinamo care se târăște, ci unul care să acceadă la marea performanță”, a afirmat Zăvăleanu pentru sursa citată.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole