vineri, martie 1, 2024

Toate vedetele plâng în hohote după Stephan Pelger! Laura Cosoi și Tania Budi nu își mai revin din șoc! „A decis că viața devine prea complicată pentru el…”

MedicalToate vedetele plâng în hohote după Stephan Pelger! Laura Cosoi și Tania Budi nu își mai revin din șoc! „A decis că viața devine prea complicată pentru el…”

Răpida și tragică moarte a designerului Stephan Pelger a șocat pe mulți, dar în mod special pe apropiații săi, cei care îl cunoșteau bine și îi știau aproape toate secretele.

Nimeni nu se aștepta ca Pelger să fie găsit mort în atelierul său din sectorul 2 din București, și cu atât mai puțin că a fost spânzurat. Joi, 8 iunie, Stephan Pelger a suferit o moarte înspăimântătoare. Suferea de o depresie acută și ajunsese să ia câte 40 de pastile de somn pe noapte pentru a se putea odihni.

Vedetele plâng după Stephan Pelger!

La vârsta de 44 de ani, el a fost găsit spânzurat de o vecină, iar toată lumea este acum în stare de șoc. Prietenele apropiate ale designerului, precum Ileana Badiu, Tania Budi, Laura Cosoi, Andreea Esca, sunt încă devastate după aflarea veștii că Stephan Pelger a trecut în neființă. Acum, designerul este plâns de majoritatea vedetelor care l-au cunoscut și au colaborat cu el.

„Încă mi-e greu să cred… Un suflet bun, un spirit atât de viu și creativ, dar măcinat pe interior… Drum lin @stephanpelger către un loc în care sper să-ți găsești liniștea. Voi păstra în suflet toate amintirile, momentele atât de frumoase petrecute împreună… și voi purta cu drag mereu creațiile pe care mi le-ai făcut de-a lungul anilor”, a transmis, sfâșiată de durere, Andreea Raicu, prietena apropiată a lui Stephan Pelger.

Laura Cosoi are o prietenie specială cu Stephan Pelger, iar vedeta a rămas fără cuvinte când a aflat că designerul a fost găsit spânzurat. „Aproape 20 de ani de prietenie, cu povești, dans, râsete, emoții, îmbrățișări, lacrimi, întâlniri, nopți nedormite, momente de neuitat, ore petrecute la telefon… toate aceste clipe prețioase vor rămâne mereu în inima mea! Te iubesc @stephanpelger dincolo de această viață. Și îți mulțumesc”, a spus Laura Cosoi, care a purtat creațiile lui Pelger chiar și la botezul celei de-a treia fiice a sa, Lara.

Ileana Badiu era sufletul pereche al lui Stephan Pelger, iar cei doi erau aproape nedespărțiți. Acum, ea își plânge prietenul departe de ochii curioșilor și încă nu-și găsește cuvintele pentru a exprima regretul față de cele întâmplate și faptul că nu-l va mai putea vedea niciodată pe Stephan Pelger.

„Am aflat și eu în același timp cu toată lumea teribila veste despre Stephan. Nu găsesc cuvintele potrivite pentru a spune cât de mult îmi va lipsi și cât de rău îmi pare că un om talentat, sensibil, educat, inteligent, amuzant, plin de vitalitate și calități precum Stephan a decis că viața este prea complicată pentru el. Dumnezeu să te primească în Împărăția Sa, să creezi rochii frumoase îngerilor, să dansezi la petreceri luxoase, să porți blănuri cu gulere colorate și să râzi cu gura până la urechi, bucurându-te de prosecco în pahare de cristal, așa cum îți plăcea atunci când viața era o bucurie pentru tine. Drum lin, Schatzi, și îmi vei lipsi enorm, știi că nu te vom uita niciodată, niciodată @stephanpelger”, a fost mesajul publicat de Ileana Badiu.

Adina Buzatu a fost, de asemenea, șocată de dispariția lui Stephan Pelger. „Dispariția fabuloasei rochii care nu va exista niciodată… Conduc. Sunt obișnuită să fac aproape orice în timpul acesta, de obicei prin telefon. Prin telefon am aflat că astăzi, prietenul meu Stephan Pelgar și-a încheiat zilele. Mă uit la mașini și oamenii din jur și mi se pare ireal cum viața continuă să funcționeze normal. Prietenul meu delicat și zâmbitor a murit. Emoția acestei vești mă îneca și mă strânge de gât.

Mă copleșește gândul că voi trăi fără apropierea lui. Timp de peste cincisprezece ani, ne-am susținut reciproc în poticnelile vieților noastre personale și profesionale. Nu a fost niciodată indisponibil când am avut nevoie de el. Nu înțeleg cum o forță creatoare atât de mare, talentul, dăruirea și determinarea lui nu l-au putut salva de adâncurile depresiei. Cum nu l-au putut elibera de oamenii nepotriviți din jurul său și de dependențele care îl distrug. Era întotdeauna conștient când aluneca și lupta să se redreseze. Știa că atelierul îl așteaptă, acolo unde putea crea lucruri uimitoare, și pentru asta nu ezita să caute ajutor medical.

Ileana Badiu și Tania Budi sunt șocate! „A decis că viața este prea complicată pentru el…”

Căuta orice sprijin care ar fi putut să-i ofere liniștea necesară pentru a lucra. Nu am crezut nicio clipă că nu va reuși. Mințile sale fantastice erau pline de idei care așteptau să prindă viață. Am sperat că omul extraordinar și artistul fabulos din el îl va învinge pe omul măcinat de pasiuni și suferințe. Este foarte greu să accept că nu a fost așa. Sunt revoltată că atâtea lucruri minunate pe care le putea realiza au dispărut odată cu el. Și mi se pare nedrept că nu el va crea cea mai frumoasă rochie de pe Pământ”, a spus și Adina Buzatu.

Tania Budi este încă în lacrimi și-și plânge prietenul care a plecat mult prea devreme dintre noi. „Sufletul liber este rar, dar îl recunoști doar atunci când îl vezi, pentru că te simți bine, foarte bine, atunci când ești în preajma lui! Mi-ai frânt inima, Steph”, a spus și Tania Budi.

Și Dana Săvuică are sufletul întristat: „Adio, Stephan… Un suflet prea sensibil pentru o lume dură și indiferentă”, a mărturisit Săvuică, care purta mereu cu stil creațiile lui Stephan Pelger.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole