luni, mai 20, 2024

Soțul Danei Roba a premeditat tot! A făcut ceva macabru cu fetițele, pe 1 iunie: „Chiar de la cel pe are le crește…”

MedicalSoțul Danei Roba a premeditat tot! A făcut ceva macabru cu fetițele, pe 1 iunie: „Chiar de la cel pe are le crește…”

Balaciu Daniel, soțul Danei Roba, este considerat responsabil de acțiunile sale și se presupune că a planificat totul în avans. Pe baza postărilor din mediul online, este evident că el și Dana Roba erau despărțiți în momentul respectiv.

De exemplu, Balaciu Daniel a ieșit singur în oraș cu fetițele lor în Ziua Copilului. Descrierea fotografiilor postate online sugerează clar că cei doi soți erau despărțiți la acea vreme.

Într-una dintre postări, Balaciu Daniel a scris: „Binecuvântarea de la Dumnezeu o primește cel care le crește și nu cel care doar se laudă cu ele”, transmitând un mesaj sugestiv.

Între timp, Dana Roba a fost supusă unei a doua intervenții chirurgicale la creier. Situația ei este critică, iar soțul ei, Balaciu Daniel, pare să încerce să evite închisoarea. Potrivit unui articol publicat pe spynews.ro, el plănuiește să angajeze un avocat și să se declare nebun, toate acestea într-un efort de a evita pedeapsa pentru faptele sale.

În ceea ce o privește pe Dana Roba, medicii au hotărât să o supună unei noi intervenții chirurgicale la creier în zilele următoare, dat fiind starea ei gravă.

Sora Danei Roba a postat un mesaj trist pe Instagram, exprimându-și îngrijorarea și rugându-se pentru prietena ei. Mesajul a fost distribuit și de Carmen de la Sălciua, care și-a anunțat și ea că își suspendă activitatea pentru o perioadă în semn de solidaritate.

Adriana Bahmuțeanu, o altă personalitate publică, a reacționat dur la adresa soțului Danei Roba, trăgând un semnal de alarmă cu privire la tratamentul abuziv din căsătorii. Ea a subliniat semnele care pot trăda un psihopat și a avertizat femeile să fie atente la acestea.

Nicolae Guță, fostul iubit al Danei Roba, a oferit primele declarații despre tragedia prin care trece aceasta. Deși recunoaște că există posibilitatea unor puncte de vedere diferite și orgolii în relație, el condamnă agresiunea și se arată îngrijorat de copiii lor.

Detalii cutremurătoare au ieșit la iveală cu privire la modul în care Dana Roba a fost mutilată cu un ciocan de către soț. Potrivit surselor, ea a suferit nouă lovituri la cap și mâna stângă și a fost supusă unei intervenții chirurgicale de urgență. Înregistrările video făcute de Balaciu Daniel în timp ce ea era plină de sânge au fost menționate, iar apoi el a coborât în fața blocului.

În fața autorităților, Balaciu Daniel a susținut că a fost implicată o luptă între cei doi soți și că Dana Roba l-ar fi atacat, iar el ar fi reacționat în autoapărare. Cu toate acestea, informațiile furnizate sugerează că varianta lui nu este credibilă, deoarece nu au fost semne de distrugere în casă.

Balaciu Daniel a fost reținut inițial pentru 24 de ore și apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. El a dezvăluit anchetatorilor că a lovit-o pe Dana Roba deoarece credea că aceasta avea un alt iubit.

Starea Danei Roba rămâne critică, fiind internată la terapie intensivă. Lidia Roba, sora Danei, a declarat că ea este în continuare în stare gravă și că este necesară rugăciunea și susținerea celor din jur.

Dana Roba este cunoscută ca fostă iubită a lui Nicolae Guță și s-a remarcat în industria make-up-ului din Timișoara. Ea a înființat un business în domeniu și a devenit cunoscută ca specialistă în machiaj.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole