sâmbătă, mai 18, 2024

Absolut șocant cum s-a spânzurat Stephan Pelger! A fost găsit cu picioarele pe…

MedicalAbsolut șocant cum s-a spânzurat Stephan Pelger! A fost găsit cu picioarele pe…

Polițiștii și procurorii care investighează moartea tragică a celebrului creator de modă Stephan Pelger au ajuns la primele concluzii. Cu toate acestea, anchetatorii au menționat că urmează să audieze persoane din cercul său de cunoștințe, iar specialiștii de la Institutul Național de Medicină Legală (INML) vor efectua mai multe analize.

Descoperirea trupului neînsuflețit al lui Stephan Pelger a fost făcută de o vecină, care a alertat imediat serviciul de urgență 112. Potrivit surselor apropiate anchetei, polițiștii de la Secția 8 au fost primii care au ajuns la locul incidentului și au securizat zona pentru a permite criminaliștilor să colecteze eventuale probe.

Sursele au dezvăluit că trupul neînsuflețit al lui Pelger a fost găsit în curtea clădirii în care își avea atelierul. El era spânzurat de o țeavă care susținea aparatul de aer condiționat, iar sub picioarele sale era un scaun răsturnat. În urma unei prime examinări vizuale a cadavrului, anchetatorii nu au identificat alte semne de violență, cu excepția rănii provocate de frânghia folosită în ștreang. Prin urmare, nu există indicii că bărbatul ar fi luptat împotriva unor posibili agresori sau ar fi fost victima unei agresiuni.

Deși nu a fost găsită nicio notă de adio, atelierul lui Pelger nu prezenta semne de dezordine, iar la o primă vedere nu lipsea nimic. Declaratiile mai multor apropiați ai săi au evidențiat faptul că acesta suferea de depresie, ceea ce a condus anchetatorii să presupună că cel mai probabil bărbatul și-a luat viața.

Cadavrul a fost transportat la INML, unde medicii vor determina cauza exactă a decesului și vor efectua mai multe analize de laborator pentru a evalua substanțele prezente în sângele lui Stephan Pelger în momentul morții și pentru a verifica dacă suferea de vreo boală gravă.

Până când expertiza medico-legală va fi finalizată, decesul lui Stephan Pelger va fi considerat drept o moarte suspectă, iar autopsia și analizele de laborator vor fi suportate de Poliția Capitalei.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole