vineri, martie 1, 2024

Caravana Sportului Arădean are loc în iunie, în trei cartiere din oraș

Din OrasCaravana Sportului Arădean are loc în iunie, în trei cartiere din oraș

În luna iunie, se va desfășura Caravana Sportului Arădean, un eveniment organizat de Consiliul Județean Arad prin intermediul Centrului Cultural Județean, în colaborare cu cluburile sportive din municipiu. Caravana va ajunge în trei cartiere din Arad, aducând activități sportive pentru comunitatea locală.

„Caravana Sportului Arădean este la a doua ediție, ne dorim să devină o tradiție care să contribuie la promovarea unu stil de viață sănătos. Am preluat inițiativa deputatului Sergiu Bîlcea cu convingerea că avem nevoie de evenimente care să îi îndrume pe tineri spre sport. Consiliul Județean Arad dezvoltă proiecte pentru tineret și timp liber la Căsoaia, Ghioroc și Moneasa, suntem parteneri pentru toți cei care doresc să contribuie la promovarea sportului și să dezvolte calendarul de evenimente pentru tineret”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

În fiecare sâmbătă, începând din 10 iunie până în 24 iunie, în cadrul proiectului Caravana Sportului Arădean, trei cartiere din Arad vor găzdui diverse activități sportive între orele 12 și 16. Cluburile de baschet, fotbal, dans sportiv, gimnastică, șah, volei, arte marțiale, tenis de masă, handbal, majorete și twirling, fotbal pentru nevăzători și fitness vor participa la aceste evenimente.

Caravana Sportului Arădean își propune să ofere cluburilor participante o platformă de promovare a activităților lor, astfel încât să poată prezenta oferta lor și să atragă cât mai mulți tineri către sport. Pe lângă standurile de promovare, unele dintre cluburi vor realiza demonstrații live pe teren (precum arte marțiale, tenis de masă, handbal, volei, dans sportiv, fotbal, șah, twirling, aerobic etc.).

„Sportul înseamnă viață sănătoasă și disciplină. Am gândit Caravana Sportului Arădean ca o invitație la sport și mișcare în aer liber. Aducem împreună cluburile sportive, copiii, tinerii și familiile lor la evenimente plăcute, distractive. Cluburile oferă demonstrații și informații, îndrumă participanții la exerciții. Primul pas este distracția în aer liber, pasul următor este înscrierea la o disciplină sportivă și, de ce nu?, pasul spre sportul de performanță. Vă așteptăm cu drag!”, precizează Sergiu Bîlcea, deputat la Parlamentul României și inițiatorul proiectului Caravana Sportului Arădean.


Iată programul evenimentului:

10 iunie, între orele 12:00 și 16:00 – Caravana Sportului Arădean se va desfășura în Parcul Orizont din Micălaca.

17 iunie, între orele 12:00 și 16:00 – Caravana Sportului Arădean va avea loc în parcarea Kaufland din cartierul Vlaicu.

24 iunie, între orele 12:00 și 16:00 – Caravana Sportului Arădean se va desfășura în Parcul Alfa.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole