marți, februarie 27, 2024

Polițiștii de frontieră arădeni au descoperit și confiscat ţigări în valoare de peste 2,2 milioane de euro

Din OrasPolițiștii de frontieră arădeni au descoperit și confiscat ţigări în valoare de peste 2,2 milioane de euro

La data de 6 iunie, polițiștii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu au organizat o acțiune pentru prevenirea și combaterea contrabandei în zona lor de competență. În jurul orei 02:00, au oprit pentru control un autocamion cu semiremorcă condus de un cetățean român în vârstă de 48 de ani, pe drumul comunicației Pecica – Arad.

La efectuarea controlului, au fost descoperite mai multe cutii cu țigări în remorca camionului. Atât mijlocul de transport, cât și șoferul au fost escortați la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Turnu pentru verificări suplimentare.

În urma inventarierii bunurilor, s-a constatat că în colete se aflau 845.000 de pachete de țigări în valoare de peste 2.200.000 de euro. Aceste bunuri au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii de frontieră desfășoară cercetări în cadrul unui dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, în vederea documentării întregii activități infracționale. La finalizarea cercetărilor vor fi luate măsurile legale necesare conform legii.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole