sâmbătă, mai 18, 2024

Luni, 12 iunie 2023, la Filarmonica Arad are loc evenimentul „Lumea care vine”, a patra ediție a proiectului „Dialoguri universitare by UVVG”

Din OrasLuni, 12 iunie 2023, la Filarmonica Arad are loc evenimentul „Lumea care vine”, a patra ediție a proiectului „Dialoguri universitare by UVVG”

Proiectul „Dialoguri universitare by UVVG” continuă cu a patra ediție, intitulată „Lumea care vine”. Evenimentul va avea ca invitați de seamă pe actorul Dan Puric și interpreta Paula Hrișcu, și va fi moderat de cunoscutul George Grigoriu. Această întâlnire specială va aduce arădenii în contact cu acest trio de suflet, care va dezbate aspecte existențiale și va încerca să intuiască cum va arăta lumea viitoare.

Evenimentul va avea loc pe data de 12 iunie 2023, începând cu ora 19:00, la Filarmonica Arad. Accesul la eveniment se va face pe baza de invitație, pe care o puteți obține prin trimiterea unui mesaj privat pe pagina de Facebook a UVVG, disponibilă la adresa https://www.facebook.com/uvvgarad.

„Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de acest moment cu totul special și să descoperim noi orizonturi ale cunoașterii, prin analiză și introspecție”, menționează reprezentanții UVVG Arad.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole