sâmbătă, mai 18, 2024

Giulea Anghelescu, la un pas de despărțirea de Vlad Huidu!

MedicalGiulea Anghelescu, la un pas de despărțirea de Vlad Huidu!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, dar călătoria lor în dragoste nu a fost lipsită de provocări. Într-un interviu exclusiv acordat Spynews.ro, Giulia a vorbit deschis despre relația lor și cum au reușit să depășească momentele grele.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu – O poveste de dragoste și reziliență în showbiz

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare acum 18 ani, când Giulia a fost invitată într-o emisiune, iar Vlad era operator. Deși nu a fost dragoste la prima vedere, Giulia a simțit o conexiune specială și l-a invitat la petrecerea ei de ziua de naștere. Astfel, a început o prietenie care a evoluat într-o relație romantică.

Relația lor a trecut prin momente dificile, iar pentru o perioadă scurtă de timp s-au despărțit. Cu toate acestea, această pauză i-a ajutat să reflecteze asupra a ceea ce își doresc cu adevărat de la relația lor. Giulia a dezvăluit că această perioadă a fost benefică, deoarece au înțeles cât de mult își doresc să fie împreună.

Cuplul are doi copii frumoși, Antonia și Eduard Mikael. Giulia a recunoscut că la începutul relației era geloasă și își făcea scenarii în minte, dar prefera să sufere în tăcere, fără să împărtășească aceste sentimente cu Vlad. Cu timpul, au învățat să comunice deschis și sincer, fapt care a contribuit la consolidarea relației lor și la maturitatea pe care o au astăzi.

Giulia a subliniat că prietenia dintre ei este unul dintre secretele unei căsnicii reușite. Comunicarea lor extraordinară și deschisă i-a ajutat să treacă peste conflicte și să crească împreună. De asemenea, ea a învățat să nu mai fie impulsivă și să gestioneze mai bine situațiile tensionate.

Cu toate că viața în showbiz poate fi provocatoare, Giulia și Vlad au reușit să-și păstreze relația puternică și să depășească obstacolele de-a lungul timpului. Apreciind frumusețea prieteniei lor și abilitatea de a comunica, cei doi continuă să construiască o familie frumoasă și solidă.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole