sâmbătă, mai 18, 2024

UBS are în vedere să-şi amâne publicarea rezultatelor trimestriale cel puţin până la sfârşitul lunii august, după salvarea Credit Suisse

EconomieUBS are în vedere să-şi amâne publicarea rezultatelor trimestriale cel puţin până la sfârşitul lunii august, după salvarea Credit Suisse

Banca urma să-şi raporteze rezultatele aferente perioadei aprilie-iunie pe 25 iulie.

Un anunţ de pe site-ul băncii spune că data anticipată se poate schimba.

”Data publicării se poate modifica în funcţie de momentul încheierii achiziţiei anticipate a Credit Suisse”, se arată în anunţ.

UBS nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii.

Directorii de la cea mai mare bancă din Elveţia cântăresc amânarea publicării rezultatelor, împreună cu o actualizare a planurilor pentru afacerile interne ale Credit Suisse, se arată în articol, citând persoane familiare cu problema pe care ziarul nu le-a numit.

UBS, care a acceptat în martie să preia Credit Suisse, ca parte a unei salvari orchestrate de autorităţile elveţiene, a declarat că intenţionează să încheie rapid preluarea.

Directorul general al UBS, Sergio Ermotti, a avertizat săptămâna trecută referitor la deciziile dureroase cu privire la reducerea locurilor de muncă în urma preluării, despre care a spus că speră să fie oficializate în zilele următoare.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole