vineri, martie 1, 2024

Invitație la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2023, Ediția a XXIII-a

Din OrasInvitație la Salonul Internațional Ars Fotografica Arad – 2023, Ediția a XXIII-a

Asociația Foto Club Arad, înființată în 1968, vă invită să participați la cea de-a XXIII-a ediție a Salonului Internațional Ars Fotografica Arad – 2023. Această ediție este una specială, deoarece sărbătorim 55 de ani de la înființarea Foto Club Arad.

Salonul cuprinde două secțiuni: liber color și liber monocrom.

Evenimentul se va desfășura sub patronajul AAFR nr. 014/2023 și FCA nr. 1/2023 și va fi organizat conform regulamentelor și standardelor de organizare ale saloanelor de artă fotografică.

Pentru câștigători, vor fi acordate un total de 38 de premii, inclusiv un premiu special aniversar oferit de Foto Club Arad și trofeul Best Author.

Ultima zi de primire a fotografiilor este 8 octombrie 2023, iar vernisajul și acordarea premiilor vor avea loc pe 15 noiembrie 2023 la Sala Clio din cadrul Complexului Muzeal Arad.

Catalogul digital va fi disponibil pentru descărcare după vernisaj.

Taxa de participare este de 50 lei sau 12 euro. Cluburile foto cu mai mult de 6 participanți pot beneficia de o reducere, dacă se contactează organizatorul.

Formularul (pdf. editabil), afișul și invitația completă pot fi descărcate de pe site-ul www.fotoclubarad.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție punctul 10 din regulament.

Le dorim succes tuturor participanților!

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole