marți, februarie 27, 2024

Cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în Piața Luther din Arad, a avut loc, recent, Kids Glam Fashion Show

Din OrasCu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în Piața Luther din Arad, a avut loc, recent, Kids Glam Fashion Show


Recent, în Piața Luther din Arad (lângă Biserica Roșie, cunoscută și sub numele de Biserica Evangelică-Luterană situată pe bulevardul central), a avut loc Kids Glam Fashion Show, un eveniment dedicat copiilor în cadrul Zilei Internaționale a Copilului. Mini-modelele de la Lawinne Models, alături de brandurile și designerii arădeni Cozacone, Da Mara, Atelier Mirabel și Aria M, și-au prezentat noile colecții într-o locație neobișnuită pentru astfel de prezentări în orașul nostru, dar specială. Lavinia Ichim-Jurcă, inițiatoarea evenimentului, a declarat pentru specialarad.ro următoarele: „Încercăm mereu să aducem ceva inedit”.

Cu această ocazie, Atelier Mirabel a lansat prima sa colecție de seară dedicată fetițelor, iar momentul culminant a fost marcat de lansarea brandului Aria M al Mariei Chelmagan, cu o colecție destinată adolescenților. Ichim-Jurcă a mai spus: „Maria este primul copil din Arad care intră cu mult curaj în acest domeniu”.

De menționat că machiajul modelelor adolescente a fost realizat de către cei de la Creative Academy, iar hairstylingul a fost realizat de Ana Bartok.

Între prezentări, au avut loc și momente artistice oferite de dansatorii de la Dum Dance Studio.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole