luni, mai 20, 2024

Accidentul care avut loc duminică noaptea în Arad, a fost provocat de un șofer băut

Din OrasAccidentul care avut loc duminică noaptea în Arad, a fost provocat de un șofer băut


Accident care a avut loc în cartierul Aurel Vlaicu, în zona Lebăda, duminică noaptea, a fost cauzat de un șofer care consumase alcool, conform informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Arad.

În noaptea de 4 spre 5 iunie, în jurul orei 0:15, un tânăr de 24 de ani conducea un autoturism pe Calea Aurel Vlaicu, de la UTA spre Fortuna, când a pătruns pe banda a doua și a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus de o tânără de 26 de ani din Semlac. În urma impactului, mașina condusă de tânăra de 26 de ani a fost proiectată pe liniile de tramvai, unde a intrat în coliziune cu un stâlp de beton.

„În urma impactului, au fost transportați la spital, pentru evaluarea stării de sănătate, trei ocupanți ai primului autoturism, conducătoarea celui de-al doilea autoturism și o pasageră, toți răniți ușor. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat o valoare de 0,72 mg./. alcool pur în aerul expirat în cazul tânărului, acestuia fiindu-i recoltate probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului”, menționează purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole