marți, februarie 27, 2024

Mircea și Ana Baniciu au lansat o piesă împreună: „Plâng de emoție”. Ce a scris artista pentru mama ei, decedată în urmă cu un an

MedicalMircea și Ana Baniciu au lansat o piesă împreună: „Plâng de emoție”. Ce a scris artista pentru mama ei, decedată în urmă cu un an

De curând, Mircea Baniciu și fiica lui, Ana Baniciu, au lansat prima lor piesă împreună. Deși nu au trecut nici 24 de ore de la premieră, melodia „Copilul’ a strâns deja zeci de mii de vizionări, colaborarea fiind făcută cu ocazia zilei de 1 iunie. Pe rețelele de socializare, tânăra artista a făcut câteva declarații despre piesa lansată cu Mircea Baniciu și a scris un gand emoționant pentru mama ei, decedată în urmă cu un an.

Ana Baniciu este fiica lui Mircea Baniciu din relația cu Adina, care s-a stins din viață pe 7 mai 2022. Mama artistei se confrunta cu mai multe probleme de sănătate și a lăsat multă suferință în urma ei. În urmă cu o zi, a avut loc lansarea primei piese compuse de Ana Baniciu și tatăl ei, intitulată sugestiv „Copilul’, având în vedere că de 1 iunie se celebrează copiii.

Ana Baniciu

În urmă cu un an, Mircea și Ana Baniciu au împărțit aceeași scenă, atunci când cunoscutul artist și-a exprimat regretul cu privire la faptul că nu a lansat nicio piesă cu fiica lui: „Am tot promis şi uite că a trecut timpul şi nu am făcut. Am cântat însă împreună melodiile mele. Ana le cam ştie pe toate. Are o memorie muzicală fantastică’. Acum, visul celor doi s-a îndeplinit și au avut prima colaborare muzicală.

Mircea și Ana Baniciu au lansat o piesă împreună

În urmă cu o zi, Mircea și Ana Baniciu au lansat prima piesă împreună. De mai mulți ani, cei doi și-au dorit să colaboreze muzical, însă abia au reușit să-și îndeplinească visul. Videoclipul îi are ca protagoniști pe amandoi, surprinzând relația extrem de strânsă pe care o au.

„Piesa asta nu e doar o piesă, este un dialog frumos între noi și o realitate! După mai bine de 20 de ani în care am fost întrebată cu fiecare ocazie pe când o piesă cu tatăl tău?, am scris și această melodie alături de Andrei Tostogan! Îmi doresc din suflet să ajungă la cât mai mulți copii și părinți și să se bucure de cântecul acesta! E sinceritate pură!’, spune Ana Baniciu.

„E prima piesă pe care o cânt împreună cu Ana și pentru asta sunt foarte fericit! Pentru că toată lumea o așteptă foarte mult, am cântat împreună cu Ana în spectacole, dar e prima piesă pe care o cântăm împreună! E o piesă emoționantă și ajunge la sufletul fiecăruia dintre noi’, a adăugat Mircea Baniciu.

Ana Baniciu, mesaj emoționant pentru mama ei

Pe rețelele de socializare, Ana Baniciu a scris un mesaj referitor la piesa recent lansată. Aceasta s-a referit și la mama ei, Adina, care s-a stins din viață în urmă cu un an.

„A venit piesaaaa și eu, evident, plâng de emoție. Mama, am făcut piesă cu Tata! Am împlinit visul nostru! Piesa COPILUL e sinceritate pură! Dragi copii și dragi părinți, iubiți-vă… atât!’, a scris Ana Baniciu, pe Instagram.

De ce s-au despărțit Mircea Baniciu și Adina

„După anii 88 -89, după una dintre despărțirile mele cele mai ciudate, aceea de fosta mea soție, n-am prea mai acceptat sau dorit o relație stabilă, așezată, cu casă, cu copii, cu neamuri, cu socri, cu rude. Mi-a fost chiar teamă. Între timp, începuse să-mi placă degringolada în care trăiam și în care încercăm să iau cât mai mult de la viață. Dar, încet, încet, mi-am revenit (…)

Ana, primul meu copil, a apărut ca un moment foarte frumos în viața mea și îmi propusesem să mă liniștesc și să-mi fac un rost, așa cum e firesc. Dar nu s-a putut, din cauza neînțelegerilor cu mama ei. La început, lucrurile au mers bine, dar mai apoi am simțit că mă îndepărtez din ce în ce mai tare. Ana a rămas, în schimb, una dintre marile mele iubiri și sunt convins că relația noastră va continua în felul acesta, până la adânci bătrîneți’, povestea Mircea Baniciu, care a și recunoscut că mama Anei Baniciu l-a cucerit cu frumusețea și cu inteligența.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole