luni, mai 20, 2024

Cu ce se ocupa Ana Baniciu înainte de a deveni celebră. Vedeta a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune!

MedicalCu ce se ocupa Ana Baniciu înainte de a deveni celebră. Vedeta a fost nevoită să renunțe la marea ei pasiune!

Ana Baniciu a făcut cu siguranță multe sacrificii în cariera sa, însă informațiile furnizate nu oferă detalii specifice despre aceste sacrificii. Din context, se poate înțelege că artista s-a implicat în mai multe proiecte muzicale și în domeniul modei, dar a simțit presiunea și dificultățile acestor industrii. Renunțarea la propria linie de haine poate fi considerată un sacrificiu în sine, deoarece presupune renunțarea la o idee și la o investiție personală.

Ana Baniciu nu mai vrea!

„Mi-a trecut. Nu mai vreau. Mi se pare că e business atât de greu și de complicat, mai ales în România. Sunt atâtea haine frumoase, peste tot în centrele comerciale și te poți îmbrăca atât de mișto încât mă întreb de ce ai cumpăra de la mine?! Știi ce zic? Doar dacă aș face ceva foarte special și asta implică investiții foarte mari și nu cred că mai am nervi să fac asta”, a spus Ana Baniciu pentru ego.ro.

Acum, Ana Baniciu este mai fericită și mai liniștită ca niciodată. Vedeta are tot ce și-ar putea dori și se pregătește pentru nunta cu alesul inimii ei, Edy. Deși toată lumea o întreabă când va face pasul cel mare, artista a recunoscut că nu se grăbește și că așteaptă momentul oportun. Oricum, inelul de logodnă este de mult timp pe degetul ei.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole