vineri, martie 1, 2024

Aurelian Temișan, sadic? „Pe Monica am chinuit-o cel mai mult!”

MedicalAurelian Temișan, sadic? „Pe Monica am chinuit-o cel mai mult!”

În cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Aurelian Temișan a răspuns la întrebarea referitoare la cât din succesul său în teatru i se datorează soției sale. Apreciind sprijinul și încrederea pe care i le-a acordat soția sa, Aurelian Temișan a subliniat că Monica Davidescu a fost o sursă importantă de inspirație și învățătură pentru el în ceea ce privește actoria. El a exprimat recunoștința și respectul său pentru soția sa, recunoscând că ea a jucat un rol semnificativ în dezvoltarea și succesul său în teatru.

Este evident că Aurelian Temișan apreciază sprijinul și influența pozitivă pe care Monica Davidescu i le-a adus în cariera sa artistică. Chimia pe care o au ca parteneri de scenă și ca soți se reflectă în prestațiile lor și în succesul pe care l-au obținut în teatru.

Declarația lui Temișan

,, Ca muncă, i se datorează 100%, ca succes, un profesor nu poate garanta succesul tău dacă tu nu ai ceva de spus pe scenă. Jos pălăria pentru felul în care a reușit să gestioneze momentele pe care nu le înțelegeam sau pe care mă încăpățânam să le înțeleg din ce îmi explica ea. Cel mai greu este să lucrezi cu omul tău de acasă, dar cu răbdare m-a făcut să înțeleg ce înseamnă fiecare replică în parte, fiecare rol pe care l-am avut de-a lungul timpului.

Jucăm împreună în toate spectacolele în care joc eu, ea joacă fiind și angajată la Teatrul Național din București, joacă în multe producții, dar așa fără diplomă, ne-am făcut compania noastră de teatru, în ultimii ani și jucăm împreună în producțiile pe care le-am pus până acum, respectiv în ,,Eu te cred, da’ tu mă minți!”, ,,Divorțul anului” și cea mai recentă dintre producții, ,,O noapte furtunoasă”.

Îi datorez Monicăi și regizorului cu care am lucrat, dar în special Monicăi pentru că pe Monica am chinuit-o cel mai mult la „Chicago”, spre exemplu. Regizorul, Ricard Reguant, a pus „Chicago” cu un an înainte și a plecat în Spania pentru că mai avea și altceva de pus. După un an, când am fost sunat să intru eu în acest rol, eu nu am mai avut regizor, regizorul meu a fost Monica Davidescu. Și fiecare replică, cu intonație și cu credința în replica respectivă, le-am făcut cu ea acasă toată vara. A fost o vară faultată din punctul ăsta de vedere, dar un succes din toamnă în colo, doi ani de zile am jucat „Chicago” .

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole