vineri, martie 1, 2024

Preafrumoasa Vica Blochina, dezvăluiri senzaționale despre Cristi Borcea! De ce vor femeile să fie cu afaceristul: „E coadă la el, se ştie!”

MedicalPreafrumoasa Vica Blochina, dezvăluiri senzaționale despre Cristi Borcea! De ce vor femeile să fie cu afaceristul: „E coadă la el, se ştie!”

Vica Blochina, cunoscută pentru relațiile sale cu persoane din lumea mondenă și politică, a făcut declarații surprinzătoare despre Cristi Borcea. Ea a afirmat că afaceristul este râvnit de multe femei din România datorită faptului că nu este zgârcit și este dispus să investească în relații. Cu toate acestea, Vica Blochina a precizat că nu a luat niciodată în calcul o relație romantică cu Cristi Borcea și nu ar dori să aibă o astfel de legătură.

Vica, îndrăgostită de Borcea? Superba blondină a negat categoric!

Vedeta a subliniat că este foarte selectivă când vine vorba de bărbați și că preferă parteneri cu un statut financiar înalt. Ea a recunoscut că admirația sa pentru Cristi Borcea se datorează faptului că acesta nu se zgârcește atunci când vine vorba despre investițiile în relații amoroase.

În timpul unei apariții într-o emisiune televizată, Vica Blochina a fost întrebată despre posibilitatea unei relații romantice cu Cristi Borcea, dar a negat categoric acest lucru, afirmând că niciodată nu i-a trecut prin cap să aibă o astfel de legătură.

Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă, a făcut declarații referitoare la Cristi Borcea, exprimându-și respectul față de el și menționând că acesta are mulți admiratori datorită modului în care se descurcă în viață și a capacității sale de a face față situațiilor. Ea a afirmat că numeroase femei își doresc să aibă copii cu afaceristul, însă ea personal nu îl dorește pentru ea.

Vica Blochina a menționat că există o mare concurență în ceea ce îl privește pe Cristi Borcea

Ferească Dumnezeu! Dar nici nu a fost contextul acela. Am fost la «Teo Show» și a fost vorba despre relații și foarte des am auzit că fata a ieșit cu un băiat, a plătit jumi-juma, niște aberații pe care eu nu le înțeleg. Mi-a venit mie, fiind la Teo, să le dau exemplu pe Cristi Borcea, care este plătitor.

Nu există! Eu îl știu pe domnul Borcea de la Pițurcă. Sunt prieteni. Nici prin cap, vreodată, nu mi-a trecut așa ceva”, a răspuns Vica Blochina, la întrebarea pusă de Denise Rifai.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole