luni, mai 20, 2024

Pocăita Anca Serea divorțează de Adi Sînă? „Ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună!”

MedicalPocăita Anca Serea divorțează de Adi Sînă? „Ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună!”

Anca Serea, în urma speculațiilor și informațiilor apărute în presă despre un posibil divorț de Adi Sînă, a venit cu precizări pentru a clarifica situația. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2015 și împreună cresc șase copii, doi dintre aceștia fiind rezultatul relației anterioare a vedetei cu omul de afaceri Filip Poplingher. De-a lungul mariajului, au existat și momente mai tensionate, însă Anca și Adi au rămas împreună.

Anca Serea, aproape de divorțul de Adi Sînă?

În ciuda speculațiilor, Anca Serea a negat categoric existența unui divorț și a subliniat că nu există niciun motiv pentru separare. Cuplul continuă să-și consolideze relația și să-și crească copiii într-un mediu armonios. Precizările făcute de Anca Serea au avut scopul de a contrazice informațiile false și de a clarifica situația actuală a relației lor.

„Noi suntem o familie absolut normală, cu bune și cu rele, știu că s-a speculat că am vrea să divorțăm, dar nu, chiar au preluat dintr-un context total aiurea. Eu am zis că ne-am gândit de multe ori, ne-am certat și ne-am gândit că nu o să mai fim împreună, dar nu o să se întâmple asta niciodată”, a spus vedeta. Și a continuat spunând cum funcționează relația lor.

„Sincer, nu există o rețetă, suntem oameni cu bune și cu rele, cred că foarte multă toleranță, categoric iubire și atracție pe care trebuie să le menții indiferent de numărul copiilor, faptul că mai plecăm și noi într-o mică vacanță și acolo chiar simțim că ne unim și ne sudăm și mai bine și înțelepciunea, care vine odată cu vârsta.

Cred că trebuie să avem multă răbdare unul cu celălalt, să înțelegem și să acceptăm că noi suntem diferiți și nu putem să-i cerem celui de lângă noi să ne citească gândurile. Observ în cazul meu că evoluez de la an la an și devin mai așezată și îmi dau seama până la urmă că e important să gândești și să construiești în aceeași direcție, indiferent de orice: griji, probleme, responsabilități, certuri, competiții din astea mici vor fi tot timpul, dar nu sunt atât de importante”, a declarat Anca Serea.

Anca Serea face turul Europei cu cei 6 copii

„O să mergem de 1 Iunie la mare la noi, într-un resort, unde au program organizat pentru copii. În vacanță, vreau să fac cu ei turul Europei, pentru că Adi o să aibă concerte în timpul weekendului, vine și el când poate.

Noi anul trecut am fost la Disneyland și acum o să facem fix cam același traseu. Plecăm la Viena și de acolo vreau să-i duc în toată Europa: Munchen, Berlin – Germania, apoi Franța, Anglia – Londra, pentru că i-am făcut surpriză Sarei și i-am luat 2 bilete Vip la Lana Del Rey pentru că e preferata ei și va merge cu David, am zis să nu mergem cu toții, pentru că ăștia mici, mă rog, nu știu cât o să se bucure.

Anul acesta mi-am propus să stau foarte mult cu ei plecați. Vreau să le arăt muzeele, parcurile. (…) Adrian este mai mult plecat, din păcate, dar eu am știut asta de la început și am acceptat pentru că e artist, e nevoie să călătorească, până la urmă în asta constă jobul lui și cumva am preluat rolurile, dar nu mă deranjează.

Și pentru mine, ca pentru orice mamă, care și-a dorit foarte mult copii, cel mai important este să fie ei educați, să fie sănătoși, să fie liniștiți și cumva viața mea se învârte în jurul lor, dar nu am niciun regret. Ei sunt prioritari indiferent de joburi și indiferent de ce trebuie să fac într-o zi‘, a spus Anca Serea

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole