marți, februarie 27, 2024

Ozana Barabancea a plâns de fericire, după ce fiica ei a terminat liceul!

MedicalOzana Barabancea a plâns de fericire, după ce fiica ei a terminat liceul!

Ozana Barabancea este extrem de mândră de fiica sa, Gloria, care a absolvit liceul. Gloria a urmat exemplul mamei sale și a ales să studieze la un liceu de muzică, întrucât este pasionată de muzică și a studiat și pianul. Ozana a fost întotdeauna un susținător al educației bune pentru copiii săi și a fost fericită să vadă că amândoi au urmat calea muzicii și au reușit în această direcție.

Ozana, extrem de fericită!

Ozana Barabancea a însoțit-o pe fiica sa la festivitatea de absolvire a liceului și a fost extrem de fericită să vadă că Gloria a terminat cu succes clasa a XII-a la Colegiul de Muzică George Enescu. Aceasta a fost o mare realizare pentru Gloria și mama sa nu a ezitat să îi exprime mândria și bucuria într-un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. Ozana a scris cuvinte pline de dragoste și admirație pentru fiica sa, subliniind realizările sale și dorindu-i succes în viitor.

„Este ultimul clopoțel și mergem să plângem împreună. 12 ani de liceu la Colegiul Național George Enescu, deja mă bâlbâi. Ce moment, ce emoție. Ce bucurie să îmi văd absolvind și al doilea copil! Doamna profesoară de pian, vă iubim!”, a scris Ozana Barabancea în mediul online.

Cea mai mare dramă din viața Ozanei Barabancea

„A fost o perioadă urâtă atunci dar între timp, viața m-a compensat. Adică mi-am plătit la începutul vieții prețul fericirii pe care îl trăiesc acum și cred că acea pierdere a mamei a fost o lecție pentru mine pentru că viața m-a ghidat astfel încât să fiu eu cea de acum, cea de astăzi, și sunt foarte fericită că sunt cea de astăzi”, spunea Ozana Barabancea în urmă cu ceva timp, la Antena Stars.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole