luni, februarie 26, 2024

Gabriela Cristea, beată în direct? Ce a avut de zis Tavi Clonda?

MedicalGabriela Cristea, beată în direct? Ce a avut de zis Tavi Clonda?

Gabriela Cristea a fost acuzată că ar fi apărut recent într-o emisiune produsă la Antena Stars sub influența băuturilor alcoolice. Această acuzație a fost publicată de un cont de Instagram numit „Viperele vesele”, care se ocupă cu postarea de bârfe din industria showbiz-ului și știri mondene.

Cu toate acestea, soțul Gabrielei Cristea, Tavi Clonda, a infirmat categoric această informație. El a negat că Gabriela ar fi fost beată în timpul emisiunii și a susținut că aceasta este o știre falsă.

Gabriela Cristea, amatoare de dry gin!

„Ieri, au început filmările pentru emisiunea „Te iubesc de nu te vezi’, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea, fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces. Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate‘, au scris cele de la „Viperele vesele”, pe Instagram.

„Există oameni care ignoră munca lor, a vedetelor, de atâția ani. Cred că sunt destul de puțini, mai ales dintre oamenii care ne cunosc și ne urmăresc. Pe scurt, eu cred că puțini au halit gogoașa asta de știre‘, a precizat din capul locului Tavi Clonda pentru PLAYTECH ȘTIRI. El a adus în discuție o serie de argumente în favoarea opiniei sale:

„Soția mea nici măcar când e la noi în curte nu servește nimic, fiindcă nu se distrează așa. E cu totul fals. Nu am ce să zic, decât că ea e ok, fiindcă știe cine e…în ciuda acestei știri! Și eu sunt OK! Dar totuși te deranjează un pic când vezi astea, când apar astfel de lucruri, fiindcă asemenea știri erau mai de mult în arsenalul presei.

Țin minte vremurile în care presa, anumite publicații, ieșeau cu tot felul de știri false. Acum ne mirăm că mai țin astea sau că au venit sau că au revenit. Nici nu mai știm, fiindcă au fost cândva folosită toată tevatura asta. Dar oricum, e foarte clar că nimic din ceea ce s-a scris pe tema asta nu este adevărat!‘.

Tavi Clonda insistă că soția lui nu bea nici măcar acasă, darămite la locul de muncă.

„Repet pentru toată lumea: nici acasă nu bea. Puteam spune măcar ceva de genul „doar acasă bea’. Dar nu aș fi spus cum stau lucrurile. Nici nu se pune problema să bea! Nu are niciun trecut comun cu alcoolul. Nu a băut niciodată! Nu e genul ei și mai spun o dată, ea nu se distrează în acest mod! Sunt oameni care beau, iar alții care nu beau.

Ea face parte din această ultimă categorie‘, adaugă același Tavi Clonda.

„Nu este adevărat ce se spune, Gabriela nu a venit beată la serviciu. Este doar o minciună, pentru că Gabriela nu bea, mai ales că merge permanent cu mașina din Corbeanca, unde stă ea, până la serviciu, la platou, în Buftea. Gabriela nu pune limba pe băutură. Chiar dacă eu nu sunt mama ei naturală, seamănă foarte mult cu mine și eu nu beau.

De 29 de ani, Gabriela este sub aripa mea și o cunosc ca pe copilul meu.Atunci când vine la mine acasă, în cea mai gravă situație, îmi cere să bea o bere rece, de la frigider, fără alcool, atât. Eu întotdeauna am în cămară bere fără alcool și atunci când vine împreună cu Tavi și cu fetițele lor, le zic dacă vor un pahar de bere fără alcool și cam atât, nimic mai mult.

Gabi este o femeie, o mamă și o prezentatoare extraordinară”, a declarat, Paula Criciunescu, pentru Click.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole