sâmbătă, mai 18, 2024

Cum a aflat Ramona Olaru că fostul soț a înșelat-o, timp de un an? Am văzut „Hey, am spus Da!’ de la viitoarea lui soție”

MedicalCum a aflat Ramona Olaru că fostul soț a înșelat-o, timp de un an? Am văzut „Hey, am spus Da!’ de la viitoarea lui soție”

Ramona a trecut prin experiența unui divorț în anul 2019, cu foarte puțin scandal, față de fostul său soț Bogdan, al cărui nume îl purta. În momentul respectiv, separarea lor a fost finalizată și în acte. Cu toate acestea, două săptămâni mai târziu, Ramona Olaru a descoperit prin intermediul unei postări pe platforma Instagram că Bogdan Olaru o înșelase de-a lungul unei perioade extinse de timp. Această dezvăluire a adus o nouă perspectivă asupra separării lor și a avut un impact puternic asupra vieții personale a Ramonei.

„Fostul soț îmi spunea în ziua divorțului că nu îi mai trebuie niciodată să se căsătorească sau cel puțin în următorii ani, că nu îi mai trebuie, că se duce să își facă viața și pe urmă.

Cazacu a înșelat-o și pe față, și pe dos!

Au trecut cred că o săptămână sau două până am văzut pe Instagram „Hey, am spus Da!’ de la viitoarea lui soție și apoi noi eram despărțiți de șase luni. La fel am văzut pe Instagram și a spus „Happy 1 year together’ ei doi (n.r. cei doi au sărbătorit un an de relație)’, a povestit Ramona Olaru.

Potrivit Cancan, Cătălin Cazacu a înșelat-o pe Ramona Olaru cu o tânără care lucrează la un videochat. Mai mult, se pare că motociclistul chiar a petrecut Paștele cu aceasta. „Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați.

Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat’, a declarat, pentru Playtech Știri, Ramona Olaru.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole