marți, februarie 27, 2024

Al Pacino, 82 de ani, a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, Noor Alfallah, de 29 de ani!

MedicalAl Pacino, 82 de ani, a lăsat-o însărcinată pe iubita lui, Noor Alfallah, de 29 de ani!

„Al Pacino și Noor au început să se întâlnească în timpul pandemiei. Ea are o afinitate pentru bărbați bogați sau, mai degrabă, pentru bărbați în vârstă foarte bogați… Are deja o relație cu Al Pacino de ceva timp și se înțeleg foarte bine”, a dezvăluit sursa PageSix. „Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, deși el este mai în vârstă decât tatăl ei. Mereu s-a orientat spre bogătași și provine dintr-o familie cu bani.”

Al Pacino a lăsat-o însărcinată!

Potrivit publicației TMZ, Al Pacino, celebrul actor american, va deveni tată în curând. Iubita sa, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, este însărcinată în opt luni. Agenții actorului au confirmat această informație.

Al Pacino are deja o fiică în vârstă de 33 de ani, numită Julie, din relația cu Jan Tarrant, precum și doi gemeni în vârstă de 22 de ani, Olivia și Anton, din relația cu Beverly D’Angelo. Aceasta va fi primul copil pentru Noor Alfallah.

Relația dintre Al Pacino și Noor Alfallah a început în aprilie 2022, atunci când au fost văzuți împreună pentru prima dată. Conform unor surse apropiate actorului, cei doi ar fi fost împreună chiar înainte de pandemie, însă aceste informații nu au fost confirmate oficial.

Cine este Al Pacino?

Al Pacino este un cunoscut actor american, considerat una dintre cele mai mari și influente figuri din industria cinematografică. Născut în 1940 în New York, Pacino și-a început cariera în teatru, obținând succes pe Broadway înainte de a se dedica filmului.

Este cunoscut pentru interpretarea unor roluri iconice în filme precum „The Godfather” (Nașul), unde a jucat rolul lui Michael Corleone, „Scarface” (Cicatricea), în care a interpretat personajul Tony Montana, și „Scent of a Woman” (Miros de femeie), pentru care a câștigat Premiul Oscar pentru cel mai bun actor în rol principal.

Al Pacino este recunoscut pentru abordarea sa intensă și captivantă a personajelor, dar și pentru talentul său versatil în a interpreta roluri complexe. A câștigat numeroase premii și distincții de-a lungul carierei sale, inclusiv Premiul Oscar, Globul de Aur și Premiul BAFTA.

Cu o carieră cinematografică care se întinde pe mai mult de cinci decenii, Al Pacino rămâne unul dintre cei mai respectați și apreciați actori din industrie, fiind adesea menționat printre cei mai buni actori din toate timpurile.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole