luni, mai 20, 2024

Noua cucerire a lui Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și milionarul machidon sunt istorie. Cu cine s-a afișat blondina

MedicalNoua cucerire a lui Ramona Olaru. Cătălin Cazacu și milionarul machidon sunt istorie. Cu cine s-a afișat blondina

Ramona Olaru a zis că va lua o pauză de la bărbați după relațiile pe care le-a avut cu Cătălin Cazacu și cu milionarul machidon Mircea Babagianu, dar nu s-a ținut de curând. Vedeta de la Antena 1 deja a fost văzută lângă un alt bărbat

În urmă cu doar câteva zile, Ramona Olaru a declarat că va fi mai atentă la bărbații cu care începe o relațiile și că nu se va mai arunca cu capul înainte. Cu toate astea, vedeta de la Antena 1 nu s-a putut abține și ceva a făcut o nouă cucerire.

După despărțirea de Cătălin Cazacu și de milionarul Mircea Babagianu, Ramona Olaru a fost surprinsă lângă un alt bărbat la cel mai exclusivist restaurant din șoseaua Nordului, Casa di David. Vedeta și noul partener au mâncat bucate alese, iar apoi au plecat spre casă.

Acesta a condusă pe blondină, care a fost îmbrăcată într-o pereche de pantaloni scurți și provocatori, la mașină și și-a văzut de drum.

Ramona Olaru și ghinionul în dragoste

Ramona Olaru s-a iubit o perioadă de timp cu Cătălin Cazacu, dar a decis să încheie relația din cauza infidelității acestuia. Apoi, vedeta de la Antena 1 l-a cunoscut pe milionarul machidon Mircea Babagianu, dar nici de data aceasta nu a avut noroc.

„Dar nu poți să spui lanțul de iubire, pentru că acum aplic regula de trei luni. Dacă în trei luni individul nu este ceea ce îmi doresc, nu avem aceleași plăceri, aceleași valori, aceleași principii, te pup, pa pa, fiecare cu viața lui”, a spus Ramona Olaru după despărțirea de Babagianu, potrivit Cancan.

Ramona a avut o reacție pe măsură și după ce s-a zvonit că sportivul Cătălin Cazacu a înșelat-o de mai multe ori și după ce a fost surprins în ipostaze tandre cu Denise Rifai.

„Nu știu cine este acest om și cine este această persoană care apare cu el prin ziare, deci nu știu ce să vă spun. Nu cunosc personajele despre care mă întrebați. Eu timp de un an și jumătate am trăit într-un fel de simulare, ceva program camera ascunsă. Prefer să mă concentrez pe prezent, care este minunat”, a declarat Ramona Olaru.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole