vineri, martie 1, 2024

Maria și Antonio s-au sărut pasional chiar în ploaie. Ce au răspuns la întrebarea sunt sau nu un cuplu?

MedicalMaria și Antonio s-au sărut pasional chiar în ploaie. Ce au răspuns la întrebarea sunt sau nu un cuplu?

Maria și Antonio de la Mireasa sezon 7 s-au sărutat cu ardoare în ploaie. Cei doi tineri au fost întrebați dacă formează un cuplu, iar răspunsurile lor au fost diferite.

Vineri seara, ploaia stârnea idei și focuri mai vechi. Pe terasă, Maria și Antonio s-au sărutat sub stropii de ploaie care cădeau din cer.

”Am emoții”, a zis Antonio în timp ce ambii își căutau hainele potrivite. Băiatul chiar a mers să se spele pe dinți, după ce s-au amuzat împreună pe tema asta.

Maria și Antonio, sărut pasional în ploaie la Mireasa sezon 7

”Eu chiar te pup”, i-a transmis Antonio și Maria nu a crezut că vorbește serios. Cei doi au mai stat puțin de vorbă pe terasă și s-au provocat reciproc să bifeze un nou sărut.

Maria a recunoscut că îi este rușine să se sărute cu Antonio. Când ploaia a revenit, cei doi și-au luat inima în dinți și au ieșit afară. Sub încurajările lui Roberto, cei doi s-au sărutat pătimaș.

”OO, așa da. E puțin reținută așa, dar nu știu de ce. Pe bune”, a zis Antonio după ce s-au sărutat. Ambii au spus că e prima dată când s-au sărutat în ploaie.

Cei doi au repetat experiența. ”Nu suntem sănătoși, pe bune”, a zis Maria.

Cum au răspuns Maria și Antonio când au fost întrebați dacă sunt împreună?

”Da, formăm un cuplu”, a zis Antonio. Maria: ”Eu, sincer, nu vreau să zic nici da, nici nu. Momentan vreau să-l văd pe el cum… A avut un parcurs și nu vreau să zic acum lucruri mari”.

Concurenta a afirmat că Antonio e momentan în probe. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole