sâmbătă, mai 18, 2024

Giulia a postat un mesaj dubios despre Antonio pe Instagram! A avut sau nu o relație cu Antonio?

MedicalGiulia a postat un mesaj dubios despre Antonio pe Instagram! A avut sau nu o relație cu Antonio?

Giulia se adresează fanilor cu o cerere sinceră: „Vă rog, nu mai trimiteți filmulețe și mesaje despre Antonio în competiția Mireasa!”

Giuliei nu îi mai pasă de Mireasa!

Giulia și Antonio și-au dat o șansă în casa Mireasa, spre surprinderea tututor. Cei doi s-au apropiat la o petrecere și, după ce au dansat foarte apropiați, au declarat că vor să se cunoască mai bine.

Antonio tocmai încheiase relația cu Maria, pe când Giulia pusese stop legăturii cu Zain. Vestea a fost una surprinzătoare atât pentru concurenții Mireasa, cât și pentru telespectatori.

Fata chiar i-a luat apărarea lui Antonio și a lansat înțepături la adresa Mariei, despre care chiar a spus că a rămas cu buza umflată.

Însă fericirea lor nu a durat mult, căci Giulia a fost eliminată din competiția matrimonială de la Antena 1. La despărțire, Giulia l-a sărutat pătimaș pe Antonio și relația lor a rămas sub semnul întrebării.

Iată că de această dată, deși a dat de înțeles că vor vedea ce se va întâmpla afară, Giulia se dezice de cele spuse.

Mesajul postat de Giulia despre Antonio. Ce a ținut să puncteze în mediul online

”Bună tuturor! Este prima și ultima postare legată de acest subiect. Mă adresez în special celor care ”îmi purtați grija”!

Oameni buni, vreau să înțelegeți că eu nu am avut nicio relație cu Antonio. Ce a fost la Mireasa, a rămas la Mireasa. Viața mea continuă și după emisiune. M-am săturat să îmi comentați sau să îmi trimiteți mesaje/filmulețe cu ceea ce face el în emisiune. Este strict problema lui!! Nu sufăr după nimeni și nici nu aștept.

Viața mea mă privește doar pe mine îmi aleg singură alegerile pe care le fac. Nu are nimeni dreptul să se bage/judece, nu mai fiți ala preocupați de ea, aveți grija de a voastră!!!”, a scris Giulia în social media.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole