sâmbătă, mai 18, 2024

Emilia Ghinescu a riscat tot ca să devină mamă, iar astăzi are 3 copii: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge”

MedicalEmilia Ghinescu a riscat tot ca să devină mamă, iar astăzi are 3 copii: „Eram în luna a opta când m-am trezit într-o baltă de sânge”

Emilia Ghinescu este cunoscută ca fiind o femeie determinată și puternică, care și-a dorit dintotdeauna să devină mamă. Ea a simțit că acesta este unul dintre rolurile importante pe care viața i le-a rezervat.

Nu s-a lăsat, chiar dacă a fost diagnosticată cu o malformație!

Chiar dacă a întâmpinat obstacole și a primit diagnosticuri de la medici, Emilia Ghinescu nu și-a pierdut speranța și a reușit să-și împlinească visul de a deveni mamă nu o dată, ci de trei ori. Cu toate dificultățile întâmpinate, ea a luptat și a depășit obstacolele, aducând pe lume trei copii care îi aduc bucurie și împlinire.

„Pe la 14-15 ani am avut o durere foarte mare la rinichi și m-am dus la un control. La ecograf mi-a fost descoperită această malformație și mi s-a spus că dacă voi putea avea măcar un copil, atunci e mare lucru! Dar, mai mult de unul, nu.

La acea vârstă nu am luat în seamă aceste lucruri. Când l-am avut pe Andrei, am avut o sarcină destul de lejeră”, își începe artista povestea pentru demamici.ro

R: Cât de frecvente sunt astfel de malformații?

„Nu știu, în sensul că la mine a fost și din naștere. Ambii rinichi sunt mai mici, ei sunt funcționali, însă rinichiul drept este întors.”

R: Ce te-a făcut să-ți asumi acest risc? Riscul unei sarcini?

„Dacă aș fi putut, aș fi făcut zece copii, nu trei. Îmi sunt atât de dragi copiii și ideea de a avea un copil mic în casă pentru mine este o minune. Iubirea față de copii, pentru partenerii mei de viață… toate astea m-au făcut să nu mă gândesc la mine și la sănătatea mea și să am încredere în Dumnezeu și în medici.”

Emilia Ghinescu, suspectă de cancer

„La 4 ani de la ultima naștere, slăbisem și mă simțeam foarte rău. În aceeași zi am chemat salvarea de patru ori, pentru că mă tăvăleam pe jos de dureri. Medicul de la urgență mi-a spus că mă suspectează de cancer la rinichiul drept. Cred că dacă mă tăia cineva de sus până jos cu lama nici nu ma simțeam. Sebi, partenerul meu își dorea un copil al lui și am zis că merită efortul și sacrificiul meu. Pe lângă bucuria de a avea un nou copil, pe mine mă încerca teama și neliniștea. Norocul meu a fost că am luat doar 4 kg în sarcină”.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole