vineri, iunie 21, 2024

Chef Scărlătescu, la capătul răbdării la Chefi la Cuțite: „Sunt plin de nervi. E cutremur în echipă azi!”

MedicalChef Scărlătescu, la capătul răbdării la Chefi la Cuțite: „Sunt plin de nervi. E cutremur în echipă azi!”

În seara aceasta, la Chefi la cuțite, competiția continuă cu un nou battle, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie și își anunță echipa că este plin de nervi, încă din start.

În seara aceasta, la Chefi la cuțite, competiția continuă cu un nou battle, în care fiecare echipă intră cu un scop bine definit. Chef Cătălin Scărlătescu a ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie și își anunță echipa că este plin de nervi, încă din start.

Chefi

Concurenții lui Chef Sorin Bontea se bucură de cel mai bun sezon de până acum în battle-uri pentru căpitanul lor și vor să-și mențină avantajul de a ocoli duelul eliminator. Tabăra lui Chef Florin Dumitrescu își dorește mai multe victorii.

Chef Scărlătescu, plin de nervi la Chefi la cuțite

Concurenții lui Chef Cătălin Scărlătescu vor să depășească perioada nefastă de până acum, în care nu au câștigat nicio întrecere, atribuindu-și cea dintâi izbândă.

‘Stăm bine. Au venit cu noroc noii concurenți din bootcamp, Matthew și Adriana. Sunt pe val și abia aștept să gătească ai mei. Nu cred că același lucru îl poate spune Scărlătescu’, a declarat Chef Bontea.

„Am venit la platou plin de nervi. E cutremur în echipă azi. Încep să împart binețe’, a anunțat Cătălin Scărlătescu, ajuns la capătul răbdării după șase battle-uri în care nu a avut nicio victorie.

Astfel, Chef Scărlătescu e hotărât să-și disciplineze echipa, cu atât mai mult cu cât are concurenți care au obținut punctaje bune și foarte bune la probele individuale.

‘Azi, mă aștept de la oamenii mei să fie foarte activi. În echipa noastră nu e destulă ambiție’, a comentat Chef Dumitrescu. ‘Vreau să-i văd că sunt pe metereze, că se chinuie un pic, să-i văd că-și doresc cu adevărat să câștige’, a punctat el. Până acum, Chef Bontea a câștigat patru battle-uri, iar Chef Dumitrescu, două.

Care este noua provocare pentru concurenții Chefi la cuțite și echipa lui Scărlătescu

Rămâne de văzut dacă va obține Chef Scărlătescu prima victorie sau bucuria va fi de partea uneia dintre celelalte două tabere.

În această seară, răspunsul depinde și de locurile în care aterizează echipele, în turul culinar pe care îl vor întreprinde, conform provocării lansate de Gina Pistol. Astfel, în noul battle, concurenții vor face un tur de forță prin bucătăriile lumii, în destinații aparte, proba constând în pregătirea unor preparate specifice zonelor respective.

Așadar, cu cât destinația le este mai puțin cunoscută din punct de vedere gastronomic celor din echipă, cu atât șansele de a obține victoria pot să scadă. În plus, Chefii mai au multe amulete pe care le pot arunca în luptă, așadar pot produce oricând o surpriză.

Cum se vor descurca cele trei tabere în caruselul gusturilor, ce echipă va câștiga și cine va fi eliminat din competiție telespectatorii vor afla în ediția Chefi la cuțite difuzată pe Antena 1 și AntenaPLAY în această seară, de la 20:30.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole