marți, februarie 27, 2024

Deea Maxer, peste tot împreună cu noul ei iubit! Ce au făcut în toaleta clubului?

MedicalDeea Maxer, peste tot împreună cu noul ei iubit! Ce au făcut în toaleta clubului?

Deea Maxer (32 de ani) pare să fie extrem de îndrăgostită de partenerul său actual, Robert Drilea (30 de ani)! În ultima perioadă, Deea are contracte în diverse locuri din țară și alege să nu meargă singură, ci să îl ia pe Robert Drilea cu ea în fiecare deplasare.

Deea Maxer, îndrăgostită lulea cu Robert Drilea!

La sfârșitul lunii martie, Deea și Dinu Maxer (49 de ani) au anunțat pe conturile lor de Facebook că au divorțat la notar, după 14 ani de căsătorie și 18 ani de iubire! După separare, Dinu a încercat să își refacă viața personală, fără succes, în timp ce Deea pare să fi găsit deja liniștea sufletească în brațele unui tânăr fermecător care o face fericită.

Mândră de noul ei partener de viață, Deea Maxer îl însoțește pe Robert Drilea în toate deplasările sale în țară pentru a-și onora contractele profesionale.

Astfel, în zilele recente, Deea a avut un contract într-o locație exclusivistă din Iași, unde a susținut un spectacol de belly dance remarcabil. De asemenea, ea a promovat un stand de accesorii și bijuterii în Piatra Neamț. În aceste momente, Deea a avut mereu alături pe Robert Drilea, care a condus și a filmat întreaga călătorie și a susținut-o în fiecare clipă în care a avut nevoie.

Ce a declarat Deea Maxer la Măruță?

„Eu am un iubit, sunt îndrăgostită şi da, spun asta și îmi asum! Și nu, nu este prea repede pentru că divorțul de fostul meu soț nu a fost în momentul în care v-am anunțat, detașamentul nostru sentimental a fost de foarte mult timp.

Dinu și Robert s-au intersectat. Nu stau împreună la discuții, dar au fost civilizați. (…) Îl respect, am stat cu el 18 ani, mai mult decât cu mama. Cu Robert Drilea, iubitul meu, m-aș căsători. (…) Acum e în showbiz, nu?(…) Deea Maxer e numele meu pentru că am doi copii cu numele de Maxer. Dar o să mă cheme Drilea, dacă mă mărit. Nu e complicat, asta e iubirea”, a spus Deea Maxer, în urmă cu câteva zile, în emisiunea prezentată de Cătălin Măruță, de la PRO-TV.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole