luni, mai 20, 2024

Cum a reușit Alessia să-și revină din anorexie? Avea 39 de kilograme!

MedicalCum a reușit Alessia să-și revină din anorexie? Avea 39 de kilograme!

Alessia a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în viața ei, confruntându-se cu probleme serioase de sănătate care au dus la o scădere alarmantă în greutate. Într-un interviu emoționant acordat la Antena Stars, artista a dezvăluit lupta pe care a avut-o de dus.

Alessia s-a confruntat cu probleme de sănătate grave!

Slăbirea excesivă nu a fost intenționată pentru Alessia, spre deosebire de mulți alții care își doresc să piardă câteva kilograme. Problemele de sănătate cu care s-a confruntat în trecut au dus la o scădere dramatică în greutate, ajungând la doar 39 de kilograme. Această situație a avut consecințe grave, inclusiv asupra implanturilor pe care le avea.

În anul 2019, când a constatat că cântărește doar 39 de kilograme, Alessia a realizat că a pierdut complet masa musculară, ceea ce a cauzat probleme legate de implanturile sale. Masa musculară de sub implanturi dispăruse în totalitate, lăsând doar pielea în acea zonă. Medicii au avertizat că persoanele care au implanturi nu ar trebui să piardă în greutate semnificativ, iar acest aspect a reprezentat o mare provocare pentru Alessia.

Alessia avea numai 39 de kilograme!

”Când m-am îmbolnăvit în 2019, am slăbit și am avut 39 de kilograme. Atunci când îți pui implanturile trebuie să fii cea mai slabă, nu este indicat să slăbești după ce îți pui implanturi. Mi-a dispărut musculatura complet și a rămas pe piele implantul. Arată la fel de bine, doar că nu mai este susținut de mușchi și îmi cauzează dureri.”, a declarat Alessia, la Antena Stars.

Alessia a traversat o perioadă dificilă în viața ei din cauza unei boli grave, TBC (tuberculoză), care a necesitat internarea ei în spital timp de trei săptămâni. În anul 2019, artista a primit diagnosticul de apă la plămâni și TBC, iar aceste afecțiuni au fost declanșate de nivelul ridicat de stres cu care se confrunta.

Experiența ei a fost una dureroasă și provocatoare, deoarece a fost nevoită să lupte cu această boală și să se concentreze pe recuperare. Internarea în spital a fost esențială pentru tratamentul și vindecarea ei. Este important să menționăm că tuberculoza este o boală infecțioasă gravă, iar tratamentul său necesită o abordare adecvată și monitorizare medicală constantă.

Alessia a trebuit să facă față nu numai recuperării fizice, ci și implicațiilor emoționale și psihologice ale acestei experiențe dificile. Aceasta a necesitat sprijinul familiei, prietenilor și echipei medicale pentru a depăși această perioadă complicată.

Este important să se conștientizeze că orice boală gravă are un impact semnificativ asupra sănătății și vieții unei persoane și necesită tratament și suport adecvat.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole