vineri, martie 1, 2024

Care e programul de lucru al RETIM în data 1 iunie – „Ziua Copilului” și 5 iunie – „Rusalii”

Din OrasCare e programul de lucru al RETIM în data 1 iunie – „Ziua Copilului” și 5 iunie – „Rusalii”

Compania RETIM dorește să anunțe programul de lucru valabil în data de 1 iunie – „Ziua Copilului” și 5 iunie – „Rusalii”.

COLECTAREA DE DEȘEURI

Activitatea de colectare a deșeurilor din toate localitățile din județul Arad în care RETIM operează va funcționa în mod normal ca într-o zi obișnuită. Astfel, dacă în data de joi, 1 iunie, și luni, 5 iunie, sunt programate colectări, acestea vor fi efectuate conform programului obișnuit, iar compania RETIM va asigura continuitatea serviciului.

BIROUL DE RELAȚII CLIENȚI ȘI CASIERIA DIN ARAD

Biroul de relații clienți și casieria din Arad vor fi ÎNCHISE în data de 1 iunie și 5 iunie, deoarece acestea sunt sărbători legale.

Acestea vor fi DESCHISE începând cu data de 2 iunie și 6 iunie, când programul obișnuit va fi reluat, funcționând între orele 08:00 și 16:00.

Compania recomandă în special utilizarea instrumentelor de plată electronice disponibile pe site-ul www.retim.ro, precum și sistemele de plată rapidă PayPoint, Un-Doi, Self-Pay sau aplicația mobilă Pago.

RETIM menține o comunicare directă cu clienții săi prin canalele online – site-ul www.retim.ro, adresa de e-mail contact@retim.ro și pagina oficială de Facebook.

De asemenea, operatorii centrului de apel (Call Center) sunt disponibili la numărul +40 374 885 692, de luni până vineri, între orele 07:00 și 19:00.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole