sâmbătă, mai 18, 2024

Dana Budeanu: „Dacă el nu e dansator, de ce-l pui mă să danseze dansul miresei? Se târăsc, pas adăugat, penibil, săracii. Pe melodia ei, îți dai seama”

MedicalDana Budeanu: „Dacă el nu e dansator, de ce-l pui mă să danseze dansul miresei? Se târăsc, pas adăugat, penibil, săracii. Pe melodia ei, îți dai seama”

Recent, Dana Budeanu a stârnit controverse prin criticile sale adresate mireselor care își obligă partenerii să ia lecții de vals doar pentru a impresiona rudele și a crea o imagine aparent perfectă în fața acestora. Aceasta a luat în derâdere această practică și susține că ar trebui interzisă, oferind fiecăruia libertatea de a dansa așa cum știe sau chiar eliminând complet acest moment din programul evenimentului.

Dana Budeanu nu e de acord cu dansul mirelui

„Bă, voi știți miresele alea? Amețitele alea adică, care-i duc pe ăia la lecții de dans înainte? Ce să vă fac, mă? Trebuie să zic și asta. Deci efectiv ei fac lecții de dans pentru că ei nu dansează, mă. Dacă el nu e dansator, de ce-l pui mă să danseze dansul miresei, dacă el nu știe să danseze? Se târăsc, pas adăugat, penibil, săracii. Pe melodia ei, îți dai seama.‘, a spus Dana Budeanu pe rețelele de socializare.

Dana Budeanu și-a exprimat opinia sa fermă în privința participării copiilor la nunți, susținând că nu este de acord ca invitații să vină însoțiți de copii. Aceasta a argumentat că nunta este un eveniment destinat adulților, iar prezența copiilor, fie ei între 2 și 5 ani sau mai mari, nu este binevenită deoarece aceștia ar putea încurca desfășurarea evenimentului și activitățile pe ringul de dans. De asemenea, a menționat că noaptea este momentul în care copiii ar trebui să doarmă și nu să petreacă alături de adulți.

Ce caută cu copiii la nuntă?

‘Ce căutați, mă, cu plozii la nuntă? Ce caută copii de 2,3,4,5 ani la nuntă. Nu vă e, mă, rușine? N-ai cu cine să-l lași, stai acasă, nu mergi. Ce să caute copiii prin brațe, pe ring, pe acolo? Lasă copilul să doarmă acasă. Cheamă pe cineva să stea cu el și petreci până dimineață la nuntă. Nunta este o petrecere pentru adulți. Ce să caute copiii? E horror, e oribil. Nunta este un eveniment pentru adulți și punct.’, a mai spus ea.

Dana Budeanu a exprimat în mod direct opinia sa că nunțile de astăzi sunt organizate în principal din dorința de a obține bani, iar același lucru se aplică și alegătorilor nașilor. Ea susține că este rar să vezi nași care să fie prieteni apropiați sau persoane cu care mirii au o relație strânsă, deoarece mulți se concentrează exclusiv pe aspectul financiar, numărându-și darul la finalul nunții.

‘Majoritatea nunților se fac pentru cașcaval. Ne luăm și nași cu cașcaval. Toate alegerile sunt imbecile, mă, sărăciilor. Cum e, mă, să te însori pentru darul de la nuntă și pentru cât cașcaval are nașii? Ne luăm nași șmecheri să vadă ăștia. Maxim un naș șmecher e să ți-o ia pe nevastă-ta, sau dacă nu o ia el, îl ia ea. Majoritatea cazurilor sunt așa”, a continuat Dana Budeanu.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole