luni, mai 20, 2024

Cine este Dan Ursa, câștigător Survivor România 2023? „Sunt mândru de mine”!

MedicalCine este Dan Ursa, câștigător Survivor România 2023? „Sunt mândru de mine”!

În finala Survivor România 2023, desfășurată în Republica Dominicană, Dan Ursa, membru al echipei Războinicilor, a obținut victoria. După o perioadă de cinci luni și jumătate petrecută în junglă, el a câștigat competiția și a primit marele premiu în valoare de 100.000 de euro, alături de trofeul Survivor. Alți finaliști au fost Carmen Grebenișan și Andrei Krișan.

Dan Ursa, mândru de susținătorii săi

„Sunt mândru de mine și de toți susținătorii mei. Da, am încredere în mine. Asta simt.”, a spus marele câștigător”, când i s-a înmânat trofeul Survivor România 2023 și cecul în valoare de 100.000 de euro.

Dan Ursa ocupă o funcție de conducere în vânzări, e director. Înainte de a începe Survivor România 2023, concurentul spunea că va avea ceva probleme în a se adapta la regimul alimentar din competiție. „Cea mai mare provocare, cred, va fi lipsa hranei pe tot parcursul emisiunii”, declara Dan Ursa.

Înainte de a intrat în competiție, concurentul recunoștea care e cea mai mare teamă a lui: frica de a dezamăgi, în special familia care îl susține acasă. „Cel mai mult o să-mi lipsească încurajările soției mele. Este omul care știe întotdeauna să mă motiveze și să mă țină în priză”, a mai spus războinicul.

Ce a făcut primăria din Tășnad pentru a-l susține pe Dan Ursa?

Pe lângă fiica și soția lui, fostul războinic are parte de o echipă întreagă de susținători. Până și Primăria din Tășnad a făcut demersuri pentru a mediatiza evoluția lui Dan la Survivor 2023.

„Dragi tășnădeni, începe săptămâna finalei la Survivor Romania! Vă invităm în această seară, începând cu orele 20:00, în parcul central, pentru a viziona împreună ultimii pași spre finala din 24 mai, pe un ecran led. Hadeți să il susținem împreună pe tășnădeanul nostru Darius Dan Ursa! Menționăm că vom viziona episoadele difuzate pe Voyo duminică 21.05 și luni 22.05”, este anunțul postat pe pagina oficială de facebook a Primăriei Tășnad.

Carmen Grebenișan și Andrei Krișan au ratat finala Survivor România 2023
Dan Ursa a primit cele mai multe voturi din partea fanilor emisiunii, a fost urmat de Andrei Krișan, vicecampion Survivor România 2023 și apoi Carmen Grebenișan, care a făcut parte din echipa Faimoșilor. Când a aflat că ea ratează finala, vedeta a făcut declarații. „Știu că mai era un pas. Ce am muncit nu poate să ia nimeni. Mă bucur pentru amândoi! Dan chiar merită. Vă respect din cale afară de tare. Meritați tot ce e mai bun. Amândoi! Vă doresc succes mai departe”, a spus Carmen Grebenișan atunci când a aflat că părăsește competiția chiar în seara finalei.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole