vineri, martie 1, 2024

Ce probleme de sănătate are Lora: ”Simțeam pulsul în tot corpul. M-am umflat atât de tare încât…”

MedicalCe probleme de sănătate are Lora: ”Simțeam pulsul în tot corpul. M-am umflat atât de tare încât…”

Ce probleme de sănătate are Lora. Lora nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de publicul larg drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste din România. Se bucură de un succes colosal pe plan profesional, dar și pe plan amoros lucrurile merg foarte bine. Totuși, când vine vorba despre starea de sănătate, frumoasa cântăreață se confruntă cu o afecțiune neașteptată, pe care a descoperit-o în timp ce filma un clip video pentru o piesă. Iată despre ce este vorba, de fapt!

Lora este cu adevărat o femeie împlinită din multe puncte de vedere. Are tot ceea ce își dorește pe plan profesional, dar și când vine vorba despre viața ei intimă și personală. Artista trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Ionuț Ghenu și au numeroase planuri de viitor, astfel că totul decurge conform planurilor. Cu toate astea, mai are și zile când primește vești proaste!

Lora

Recent, frumoasa artistă a descoperit că se confruntă cu o serie de probleme de sănătate. Nu, nu a descoperit pur și simplu, ci chiar în timp ce filma un clip video. Totul a luat o întorsătură neașteptată în acel moment, astfel că nu a ezitat și a mers în cel mai scurt timp pentru a face investigații și a vedea despre ce este vorba, de fapt.

Ce probleme de sănătate are Lora

Recent, Lora a mărturisit că are mari probleme cu glutenul, fiind o afecțiune des întâlnită, însă foarte greu de gestionat. Mai concret, imediat cum mănâncă alimente cu gluten, corpul ei se umflă în doar câteva secunde, iar pulsul îi crește foarte mult. Artista a descoperit acest lucru când filma un clip video, iar înainte de a trage ultimele secvențe a mâncat câteva paste. Nu a durat mult și s-a umflat toată, atât de tare încât hainele pregătite pentru filmare nu-i mai veneau.

„Am o problemă mare cu glutenul. (…) Am pățit-o la filmarea unui videoclip cu Mira… Nu mâncasem toată ziua și ultimele cadre trebuiau filmate într-o pizzerie (…). Am luat de două ori cu furculița paste, ca să mănânc și eu ceva înainte de ultimul cadru. M-am umflat atât de tare încât nu mi-au mai venit hainele pe care trebuia să le port (n.r.- pentru videoclip). Mi-am spus: . … Simțeam pulsul în tot corpul; ziceai că m-a bătut cineva’, a spus Lora în cadrul matinalului „Dimineața pe doi cu Greeg și Cernat’, difuzat simultan la Radio Impuls și Kanal D2.

Lora, împlinită pe plan profesional și personal

În ciuda afecțiunii de care suferă, Lora a trecut la un subiect mai vesel și optimist. A dezvăluit chiar ea că este împlinită din toate punctele de vedere, așa cum am precizat și noi, fiindcă, ce-i drept, acest lucru se poate vedea cu ochiul liber. Radiază de fericire, este mereu cu zâmbetul pe buze și trăiește viața la care a visat dintotdeuna. Cu toate astea, are în continuare numeroase planuri de viitor, atât pe plan personal, cât și profesional.

„Fanii, banii și anii. Fanii, pentru că mă iubesc necondiționat, banii, pentru că îmi amintesc cât de capabilă am fost. Pentru mine faptul că am o situație mai OK acum înseamnă că am muncit și am reușit, înseamnă că a fost corect cum am gândit. Anii, pentru că iubesc etapa asta a vieții mele, pentru că vine cu atât de multă experiență. Nu mi-am pierdut entuziasmul și curiozitatea, nu o să mi le pierd. Se pare că sunt dintr-un aluat foarte bun, mulțumesc Universului pentru asta’, a subliniat Lora.

Cum se menține Lora în formă

Ei bine, pe lângă împliniri de pe plan profesional, amoros și personal per total, Lora se bucură și de o frumusețe aparte cu care a cucerit mereu. Nu, nu doar la trăsăturile feței ne referim, ci și la silueta de vis pe care o are. Într-adevăr, multe femei își doresc să știe care este secretul și cum reușește să arate atât de bine mereu, astfel că Lora nu a mai lăsat loc de interpretări și a vorbit pe larg despre acest subiect.

„Cine nu vrea să mai slăbească? Mie îmi plac formele pe care le am și cum sunt eu acum! Îmi place de mine cum arăt. Nu m-am mai cântărit. Am circumferința de 1 metru la șolduri. Eu până acum am reușit să mă mențin fără să fac nimic deosebit. Nu cred în diete, dar cred într-un stil de viață sănătos! Sunt pe intermitent fasting și pe mai puțină carne, mai puțină proteină animală, mai multă proteină vegetală, în ceea ce privește stilul de viață! Beau rar sucuri, beau apă plată des, iar dulciuri servesc doar o dată pe lună, pentru că nu simt nevoia mai des.

În ce constă meniul meu? Mă trezesc dimineață și la micul dejun mănânc cereale combinate, integrale, musli, beau lapte de migdale, dar asta pe la ora 11.30 -12.00. Intermitent fasting înseamnă să nu mănânci cel puțin 16 ore, așa că în funcție de asta iau prima masă. Apoi, la a doua masă, depinde, o supă, o salată, pește, paste sau fructe de mare, iar cina poate fi sau nu fi. Între mese mai mănânc un fruct. De sport nu prea am timp, dar aș vrea să reîncep’, a povestit Lora .

Sursă foto: Facebook / Instagram

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole