vineri, martie 1, 2024

UPDATE – Şeful CNAIR anunţă deschiderea circulaţiei pe pasajul Olteniţa începând de sâmbătă, de la ora 10:00 / Grindeanu: Traficul din zona de sud a Bucureştiului şi a judeţului Ilfov urmează să fie mult mai degajat – FOTO, VIDEO

EconomieUPDATE – Şeful CNAIR anunţă deschiderea circulaţiei pe pasajul Olteniţa începând de sâmbătă, de la ora 10:00 / Grindeanu: Traficul din zona de sud a Bucureştiului şi a judeţului...

UPDATE – „Circulaţie deschisă pe Pasajul Olteniţa! Traficul din zona de sud a Municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov urmează să fie mult mai degajat, iar ambuteiajele de la traversarea la nivel a centurii Capitalei (pe traseul Şoseaua Olteniţei – localitatea Popeşti Leordeni) vor scădea”, a scris Sorin Grindeanu, sâmbătă pe Facebook.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ – ”Circulaţia se deschide astăzi pe Pasajul Olteniţa începând cu ora 10.00! Legătura dintre Bucureşti şi Popeşti Leordeni nu va mai intersecta la nivel Centura Capitalei, iar traseul va fi astfel mai sigur şi mai confortabil pentru cei care tranzitează zona. Pasajul Olteniţa este cel mai mare din seria de trei pasaje construite de CNAIR în sudul Capitalei şi are o formă ovoidală spre deosebire de pasajele giratorii de la Domneşti şi Berceni (care au formă rotundă)”, explică şeful CNAIR într-o postare pe Facebook.

 

Cu o lungime de 3,69 km acest pasaj, construit în zona localităţii Popeşti Leordeni, asigură de acum legături continue pe Centura de sud a Capitalei, între A2 ăi A1, dar şi între Şoseaua Olteniţei (Bucureşti) şi DN4 (judeţul Ilfov).

 

”Pasajul Olteniţa este cel de al treilea obiectiv pe care l-am deschis până acum circulaţiei care traversează Centura Capitalei, după pasajul Mogoşoaia deschis în septembrie 2021 şi pasajul Domneşti deschis în noiembrie 2022. În scurt timp urmează să fie deschis şi Pasajul Berceani, proiect care va îmbunătăţi şi mai mult siguranţa şi confortul circulaţiei rutiere din sudul Bucureştiului”, precizează Cristian Pistol.

 

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole