vineri, martie 1, 2024

Preafrumoasa Andreea Tonciu a primit cadou de lux din partea soțului ei, în Dubai! Sora ei Lorena a fost răsfățată de un bărbat!

MedicalPreafrumoasa Andreea Tonciu a primit cadou de lux din partea soțului ei, în Dubai! Sora ei Lorena a fost răsfățată de un bărbat!

Andreea Tonciu a fost plăcut surprinsă de un cadou de lux oferit de soțul ei în timpul vacanței lor în Dubai. Chiar și departe de casă, Daniel Niculescu nu a uitat să își răsfețe soția, iar gestul său a emoționat-o pe Andreea. Momentul a fost înregistrat și postat de vedetă pe Instagram.

Andreea Tonciu se bucură în prezent de o vacanță luxoasă în Dubai împreună cu familia sa. În timp ce fiica sa, Lorena Tonciu, a primit cadouri de la un admirator, se pare că și Andreea nu a fost uitată. Soțul ei a surprins-o cu un dar care a stârnit emoții puternice în vedetă, atunci când a văzut ce a primit. Daniel Niculescu a reușit să îi aducă bucurie soției sale chiar și în Dubai.

Cadoul primit de Andreea Tonciu de la soțul său în Dubai

De-a lungul timpului, Andreea Tonciu a demonstrat că este o femeie răsfățată, iar soțul ei nu încetează să o surprindă. Cei doi se iubesc din ce în ce mai mult și, după șase ani de relație, nu uită să mențină flacăra iubirii aprinsă prin gesturi de acest gen. Vedeta a împărtășit pe Instagram un videoclip în care primește două pungi roșii de la Daniel Niculescu. În una dintre ele se afla o pereche de pantofi cu toc, care i-au făcut plăcere vedetei, după reacția sa entuziastă la vederea lor. Andreea Tonciu s-a declarat profund emoționată de acest gest.

”Nu cred! Mi-a luat ăia! Nu cred. Ce frumos m-a emoționat. Mamă, ce frumoși sunt. Mulțumesc. Așa surpriză. M-ai emoționat. Te iubesc”, a spus Andreea Tonciu, pe Instagram.

Lorena Tonciu a primit mai multe cadouri de la un bărbat

Deși sora Andreei Tonciu a fost mai rezervată în ceea ce privește detalii despre viața sa amoroasă, ea a făcut câteva dezvăluiri pe Instagram. Fanii au putut observa că Lorena a primit cadouri de la un bărbat misterios, printre acestea fiind și un buchet impresionant de trandafiri roșii, semn că există o relație romantică în viața ei.

Lorena Tonciu nu a dezvăluit identitatea persoanei care i-a oferit aceste daruri, dar a împărtășit cu fanii ei aceste momente. Pe Instagram, ea a postat mai multe fotografii care sugerează că are pe cineva special în viața ei.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole