marți, septembrie 26, 2023

Evenimente, care mai de care mai interesante, în următoarele zile, la Arad

Din OrasEvenimente, care mai de care mai interesante, în următoarele zile, la Arad

În zilele următoare, în Arad vor avea loc diverse evenimente culturale și de divertisment. La Teatrul Clasic „Ioan Slavici” se desfășoară cea de-a opta ediție a Festivalului Internațional de Teatru Nou, unde vor fi prezentate opt spectacole. Printre acestea se numără „Întoarcerea”, pus în scenă de actorii Teatrului Național din Târgu Mureș și regizat de Adi Iclenzan, precum și spectacolul „(In)Corect” oferit de Reactor de Creație și Experiment din Cluj-Napoca, sub regia Leta Popescu.

De asemenea, Festivalul JazzAr aduce muzică de calitate în Arad. Vineri, în Sinagoga Neologă, vor avea loc spectacole susținute de grupul coral al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” din Arad și de Fluidian, care va oferi un spectacol de chitară și lumini. Sâmbătă, pe platoul central al Cetății Aradului, vor avea loc reconstituiri istorico-militare și vor fi deschise expozițiile muzeului Cetății și „Ordine și Medalii Românești 1866-1947”. În serile următoare vor urca pe scenă artiști precum Edina&Friends, Moonlight Breakfast și Blazzaj.

La Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” va avea loc un vernisaj al expoziției „Atelier DARV: artă AR în spațiul public”, rezultat al unui atelier dedicat elevilor și studenților și coordonat de colectivul artistic DARV din Linz, Austria.

Trupa White Mahala va concerta în stilul lor unic de Alt Punk pe Terasa Flex de la Ștrandul Neptun, iar la Cinematograful Arta va fi proiectat filmul „Experimentul Pitești”, dedicat foștilor deținuți politici și cu caracter caritabil.

La Clubul de Carte Bottega, susținut de Maria Truță și Librăria Corina, se vor întâlni duminică după-amiaza pasionații de cărți pentru a discuta despre viață și pentru a împărtăși idei.

Baraka, un club de pe Ștrandul Neptun, va găzdui un concert de muzică shamanică/tekno susținut de Voodo Vibe Tribe, cu ocazia lansării albumului PesteRa. Warm-up-ul și afterparty-ul vor fi asigurate de TODOR, RP23 și BLAZIN23, iar intrarea va fi gratuită.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole