vineri, iunie 21, 2024

CJA a aprobat transferarea Computerului tomograf spre folosință Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Din OrasCJA a aprobat transferarea Computerului tomograf spre folosință Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Astăzi, în cadrul ședinței la care au participat, consilierii județeni au aprobat transferul Computerului tomograf către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad (SCJUA). Aparatul a fost achiziționat în cadrul proiectului de extindere a Unității de Primire Urgențe și va fi utilizat în această secție a spitalului. Costul de achiziție al CT-ului a fost de 2,5 milioane de lei.

„Acesta este cel de-al patrulea computer tomograf aflat în dotarea Spitalului Județean. Puține spitale din țară au asemenea dotări. Pentru noi sunt prioritare modernizarea sistemului sanitar și îmbunătățirea actului medical. Ne dorim să avem un Spital cu aparatură cât mai performantă și, de asemenea, și cu personal medical profesionist, totul pentru a oferi condiții cât mai bune pacienților”, a afirmat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.
De asemenea, în cadrul aceleiași ședințe de astăzi, au fost transferate către Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad (SCJUA) și alte bunuri în valoare de peste 5,6 milioane de lei. Aceste bunuri includ construcția în sine, echipamente de climatizare, panouri solare și alte dotări specifice pentru intervenția Serviciului de Situații de Urgență (ISU), care fac parte, de asemenea, din proiectul de extindere a Unității de Primire Urgențe (UPU).

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole