marți, mai 21, 2024

Răsturnare de situaţie pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou a recunoscut: Au motive bune

SportRăsturnare de situaţie pentru Simona Halep! Patrick Mouratoglou a recunoscut: Au motive bune

Ies la iveală noi informații în cazul scandalului de dopaj în care a fost implicată Simona Halep. Acum, antrenorul său, Patrick Mouratoglou a venit cu noi acuzații dure care vin să facă lumină asupra unei situații pe marginea căreia mulți poate și-au ridicat semne de întrebare.

Simona Halep este extrem de revoltată că se prelungește la nesfârșit rezolvarea situației în care se află. Interzisă să mai joace din luna august a anului trecut, jucătoarea și-a pus toate speranțele că numele ei va fi reabilitat în data de 28 mai, când ar fi trebuit să se judece la tribunalul independent de la Londra cazul privind testarea pozitivă cu Roxadustat.

Din păcate pentru campioana noastră, Agenţia Internaţională pentru Integritate în Tenis (ITIA) a cerut o nouă amânare a termenului la care românca urma să fie audiată. Acest lucru a scos-o din sărite pe Simona Halep.

„Sunt încă o dată extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA. Deși ITIA, prin reprezentantul Nicole Sapstead a comunicat public acum 3 zile că ITIA <>, în același timp ei cereau oficial Tribunalului să-mi amâne audierea… pentru a treia oară”, a reacționat în urmă cu câteva zile jucătoarea de tenis.

S-a aflat adevărul despre tăcerea jucătoarelor din Top 10

Între timp, însă, în apărarea lui Halep au sărit numeroase nume din lumea tenisului. O mare nedumerire a stârnit însă tăcerea în ceea ce le privește pe starurile din WTA.

Acum, s-a aflat adevărul de ce jucătoarele din Top 10 nu au scos niciun cuvânt pentru susținerea campioanei noastre. Explicația a fost oferită de antrenorul Simonei, Patrick Mouratoglou.

La o ultimă postare a Simonei Halep de pe Instagram, s-a ridicat întrebarea de ce nu există mai multe jucătoare de top care să-și facă auzită vocea. Patrick Mouratoglou a reacționat imediat.

Patrick Mouratoglou susține că jucătoarele sunt speriate

„Sunt speriate. Și au motive bune să fie speriate!”, a fost mesajul transmis de antrenor pe rețelele de socializare.

Petiție în sprijinul lui Halep

Trebuie spus, însă, că românii au sărit în ajutorul Simonei Halep. Susținătorii acesteia au apelat la petitionsite.com pentru a-şi declara sprijinul față de campioana de tenis, suspendată provizoriu pentru dopaj.

Prin intermediul acestui site, suporterii Simonei Halep au solicitat încheierea în cel mai scurt timp a cazului româncei. Ei au mai solicitat ca jucătoarea noastră să nu mai fie hărțuită.

„Având în vedere poziția de jucătoare de tenis de top a Simonei Halep și impactul pe care îl are asupra tenisului, credem în ea și pentru noi toți este crucial ca un astfel de proces să fie tratat cu promptitudine, rigurozitate și imparțialitate.

Vă rugăm să nu o mai hărțuiți pe Simona Halep”, se arată în textul petiției.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole