luni, mai 20, 2024

Incendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad. Un tânăr a ajuns la spital

Din OrasIncendiu izbucnit la o casă din municipiul Arad. Un tânăr a ajuns la spital

În această dimineață, în jurul orei 9, pompierii militari de la Detașamentul Arad au fost chemați să intervină cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, însoțită de un echipaj SMURD, pentru a localiza și stinge un incendiu care a izbucnit la o casă de pe strada Războieni din municipiul Arad.

„La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta la nivelul unei încăperi, cu degajări de fum în camerele locuinței. În interiorul locuinței a fost identificată o victimă, un tânăr în vârstă de 19 ani, care a fost evacuat de către pompieri și preluat de către echipajul SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale”, declară purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

După ce a fost evaluat medical, tânărul a fost dus la spital întrucât era conștient, cooperant și prezenta o ușoară intoxicație cu fum. Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul și pentru a ventila încăperile casei. După aproximativ 20 de minute, incendiul a fost complet stins în zona în care s-a răspândit.

„Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul sau scânteile provenite de la o țigară nestinsă”, au precizat pompierii arădeni. Este cel de-al doilea incendiu care se produce din cauza unei țigări nestinse, în doar două zile.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole