luni, mai 20, 2024

În cadrul Zilelor Academice Arădene a avut loc evenimentul International Erasmus Staff Week

Din OrasÎn cadrul Zilelor Academice Arădene a avut loc evenimentul International Erasmus Staff Week


În cadrul Zilelor Academice Arădene a avut loc un eveniment special: International Erasmus Staff Week, care a adunat peste 20 de participanți de la universități partenere internaționale. Cu această ocazie, s-a inaugurat noul imobil al Centrului de Relații Internaționale, care va găzdui Departamentul de Relații Internaționale, Biroul Erasmus, Departamentul IT și Centrul de Studii Strategice și Regionale „Edward N. Luttwak” al Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Evenimentul a continuat în Aula Cicio Pop, unde s-a sărbătorit aniversarea a 30 de ani de la înființarea Departamentului de Relații Internaționale din cadrul U.V.V.G. Rectorul U.V.V.G., prof. univ. dr. habil Coralia Adina Cotoraci, a prezentat istoria universității noastre, iar doamnele Antoanela Naaji – director Departament Relații Internaționale U.V.V.G. și Dariana Savici – coordonator instituțional Erasmus, au prezentat istoria relațiilor internaționale, precum și biroul Erasmus U.V.V.G. Am avut privilegiul de a o avea alături de noi pe doamna Raluca Ioana Stănescu, Specialist în Protocol la Asociația „Peleș Royal Heritage”, care ne-a prezentat subiectul „Diplomacy and International Protocol”.

Această zi a reprezentat o oportunitate specială de a sărbători realizările în domeniul relațiilor internaționale și de a consolida legăturile cu partenerii noștri internaționali. Suntem încântați de progresul făcut și de perspectivele viitoare în dezvoltarea colaborărilor academice și schimburilor interculturale.

Puteți viziona videoclipul evenimentului Aici.

Evenimentele din cadrul Zilelor Academice Arădene 2023 se vor desfășura pe tot parcursul săptămânii, atât în campusul universitar, cât și în afara acestuia. Programul complet poate fi consultat Aici.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole