luni, mai 20, 2024

Gina Pistol și Smiley vor avea o nuntă ca-n povești! „Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco”

MedicalGina Pistol și Smiley vor avea o nuntă ca-n povești! „Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco”

Smiley și Gina Pistol se pregătesc să-și celebreze căsătoria religioasă sâmbătă, 27 mai. Cu toate că au dorit ca evenimentul să fie unul privat, invitațiile au fost distribuite în secret în urmă cu câteva zile. Cu toate acestea, FANATIK a aflat detalii despre meniul, locația și aranjamentele alese de către cuplul proaspăt căsătorit.

Ce preparate vor avea Gina Pistol și Smiley?

Organizatorul complexului din Snagov, unde va avea loc nunta, a dezvăluit că Smiley și Gina Pistol au fost foarte atenți la gusturile invitaților lor. Astfel, meniul va include diverse preparate, inclusiv delicioasele sarmale, pentru a satisface toate preferințele culinare.

“Prețul meniului pe care Smiley și Gina Pistol l-au ales este de 100 de euro. Sunt patru feluri de mâncare, plus primirea cu tartine, pișcoturi și prosecco. Aperitivul este complex. La felul următor au ales file de doradă în crustă de ierburi aromatice, cartofi și legume julienne.

Urmează nelipsitele sarmale cu mămăliguță. Apoi, la felul principal cei doi au ales mușchi de vită Wellington și pulpă de rață confiată, cu sparanghel sote și sos tartar”, a dezvăluit Emil Ioniță, șeful complexului Triumf din Snagov, în exclusivitate pentru FANATIK.

Ce loc au ales Gina Pistol și Smiley pentru nuntă?

Întreaga nuntă va avea un decor simplu și elegant totodată, fără aspecte pompoase. Locația a fost aleasă cu scopul de a introduce persoanele prezente într-o stare de relaxare. Gina Pistol și Smiley și-au dorit ca totul să fie clasic.

“Au mers pe simplu, clasic, dar de efect. Mesele vor fi alb cu crem și aranjamente florale. Aranjamentele florale vor veni din altă parte. Candy-barul va fi venit din afară, iar băuturile la fel”, a mai spus Emil Ioniță.

„Totul este simplu, elegant și discret. De la aranjamentul meselor, florile, fiecare detaliu induce starea de liniște și finețe, simplitate. Nu va exista nimic pompos, niciun brizbriz, nimic în culori stridente. Discreția este cuvântul în jurul căruia s-a organizat totul”

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole