vineri, martie 1, 2024

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, susține greva profesorilor! „Am toți cei trei copii în sistemul de stat, știu ce eforturi depun. Educația, singura salvare a țării!”

MedicalCălin Goia, solistul trupei Voltaj, susține greva profesorilor! „Am toți cei trei copii în sistemul de stat, știu ce eforturi depun. Educația, singura salvare a țării!”

Călin Goia, cunoscutul solist al trupei Voltaj, dar șitată a trei copii, susține greva profesorilor din România, care a început de astăzi. Peste 150.000 de mii de profesori și 70 de mii de angajați din rândurile personalului auxiliar participă la protest.

Călin Goia susține profesorii!

„Știți că rareori îmi place să-mi exprim public punctul de vedere. Nu consider întotdeauna justificat sau oportun să o fac, dar acum chiar cred că e important.

Ce vreau să spun este că susțin din tot sufletul greva profesorilor, am toți cei trei copii în sistemul de stat, știu ce eforturi depun și cred că – și nu cred – sunt sigur că singura salvare a țării ăsteia este să punem accentul pe educație, să investim în educație și să fim alături de acești profesori care își dau tot sufletul acolo, la școală.

Unii își pierd speranța, alții continuă să lupte, important e să fim și noi alături de ei și mai ales factorii de decizie. Așa că sunt cu voi”, a transmis artistul.

Cine e Călin Goia?

Calin Goia s-a născut pe 24 mai 1975 în Cluj-Napoca, Județul Cluj, România. El este cunoscut ca un talentat cântăreț de muzică pop-rock. Un moment important în cariera sa a fost implicarea ca solist în trupa Voltaj, cu care a susținut concerte și turnee atât în România, cât și în străinătate. Datorită talentului său remarcabil, Calin Goia are o bază solidă de fani, care îl susțin și participă cu bucurie la concertele sale. A crescut și și-a petrecut copilăria în orașul natal, Cluj-Napoca.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole