luni, mai 20, 2024

Familiilor consulilor onorifici au avut parte de un tur ghidat de prezentare a municipiului Arad

Din OrasFamiliilor consulilor onorifici au avut parte de un tur ghidat de prezentare a municipiului Arad


Familiile consulilor onorifici au beneficiat de un tur ghidat oferit de Centrul Național de Informare și Promovare Turistică al Județului Arad pentru a descoperi municipiul. Această vizită în Arad a fost organizată vineri, în aceeași zi cu întâlnirea dintre conducerea Consiliului Județean și delegația Uniunii Consulilor Onorifici din România.

„Am oferit această oportunitate pentru a arăta frumusețile județului și municipiului nostru. Aradul are repere turistice, istorice și culturale de excepție. Potențialul nostru turistic este variat, cu obiective diverse, edilitare și istorice, inclusiv faptul că Aradul este orașul care are cele mai multe clădiri în stil Secession din România”, a declarat Iustin Cionca, președintele Consiliului Județean Arad.

Muzeul de Artă, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Palatul Cultural și Palatul Administrativ au fost printre atracțiile vizitate de oaspeți în cadrul turului ghidat. Această vizită a avut loc vineri, în aceeași zi cu întâlnirea dintre conducerea Consiliului Județean și delegația Uniunii Consulilor Onorifici din România.

De asemenea, un alt grup format din 32 de turiști din Germania a vizitat Aradul luni, pe data de 22 mai. Turul a fost ghidat în limba germană și a inclus obiective turistice precum clădirea fostei Prefecturi, Primăria, Palatul Cultural, Colegiul Național „Moise Nicoară”, Piața Avram Iancu, Biserica Romano-Catolică Sf. Anton de Padova și Parcul Reconcilierii.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole