luni, februarie 26, 2024

DSP Arad îndeamnă părinții să completeze un chestionar pentru evaluarea activității fizice a copiilor lor

Din OrasDSP Arad îndeamnă părinții să completeze un chestionar pentru evaluarea activității fizice a copiilor lor


Direcția de Sănătate Publică Arad le recomandă părinților din Arad să completeze un chestionar pentru evaluarea nivelului de activitate fizică în rândul copiilor și adolescenților.

În luna iulie, Institutul Național de Sănătate Publică desfășoară o campanie pentru promovarea activității fizice. Dacă sunteți părintele unui copil cu vârsta între 5 și 13 ani sau a unui adolescent cu vârsta între 14 și 17 ani, vă rugăm să completați „Chestionarul pentru evaluarea nivelului de activitate fizică în rândul copiilor și adolescenților” prin accesarea link-ului de mai jos.

https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc6gM0HAyt…/viewform…

Acest chestionar are scopul de a evalua cunoștințele, atitudinile și comportamentele referitoare la activitatea fizică a persoanelor cu vârsta între 5 și 17 ani. Chestionarul face parte din campania „Promovarea Activității Fizice”, care va avea loc în luna iulie. Campania este organizată de Institutul Național de Sănătate Publică, în cadrul Programului Național de Evaluare și Promovare a Sănătății și Educației pentru Sănătate. Organizatorii vă îndeamnă să răspundeți sincer la întrebări.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole