luni, mai 20, 2024

Armin Nicoară și Claudia Puican vor avea un copilaș! De ce i-au ales acest nume?

MedicalArmin Nicoară și Claudia Puican vor avea un copilaș! De ce i-au ales acest nume?

Armin Nicoară și soția sa, Claudia Puican, se bucură de faptul că urmează să devină părinți. Cei doi au decis deja numele copilului lor, alegând un nume special, care are o semnificație aparte.

De ce Armin Nicoară și Claudia Puican au ales numele de Efrem?

Claudia Puican și Armin Nicoară au decis să aleagă numele copilului lor cu grijă și în conformitate cu învățăturile religioase. Ei s-au consultat cu un preot, care i-a îndrumat în alegerea unui nume special, asociat cu un sfânt venerat în tradiția creștină. Prin această alegere, cei doi fac o promisiune în fața lui Dumnezeu că, atunci când vor fi binecuvântați cu un copil, îi vor da un nume care aduce în amintire virtuțile și exemplul de viață al acelui sfânt.

“Noi ne dorim foarte mult copii, dar nu putem spune că vrem băiat sau fată. Să fie sănătos, asta e cel mai important. Pentru mine, prima dată e important să am primul copil, să văd cum e.

Dacă e greu, dacă îmi e ușor, iar apoi dacă văd că nu e greu, aș vrea să mai fac unul. Dar să văd cum e cu primul. Nu am preferințe, să fie fată, băiat, sau chiar gemeni, orice ar fi. Tot ce vreau este să fie bine și să fie copilul sănătos, pentru că văd foarte multe nenorociri în jur. Nici nu vreau să mă mai gândesc. Cea mai importantă e sănătatea din punctul meu de vedere.

Stăm așa în casă și ne gândim la numele pe care îl va avea copilul nostru. Noi am fost și la un preot și am ales numele deja. Va avea un nume deosebit, un nume de sfânt. Dacă vom avea un băiat îi vom pune numele Efrem, iar dacă va fi fată o va chema Efrema”, a declarat Claudia Puican.

Claudia Puican, mândră de acest nume!

“Preotul ne-a spus că Efrem e un nume de sfânt. Este acea icoană cu sfântul Efrem, făcătoare de minuni, din care iese mir. Și atunci am făcut o promisiune acolo, dacă ne ajută bunul Dumnezeu să avem un copil îi vom pune acest nume.

Oricum și eu și Armin avem nume de sfinți. Pe mine mă mai cheamă și Ștefania, pe Armin îl cheamă și Vasile, așa că am vrea să-i punem și copilului un nume de sfânt”, a mai adăugat Claudia Puican.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole