luni, mai 20, 2024

Împăcare neașteptată: Frumoasa Iasmina Halas și fostul logodnic s-au reîndrăgostit și s-au luat în brațe!

MedicalÎmpăcare neașteptată: Frumoasa Iasmina Halas și fostul logodnic s-au reîndrăgostit și s-au luat în brațe!

După o despărțire anunțată la începutul acestui an, Iasmina Halas a dezvăluit în exclusivitate pentru Spynews.ro că ea și fostul logodnic s-au împăcat. Această întoarcere la dragoste a adus cu sine o reafirmare a legăturii lor și o nouă șansă pentru relația lor.

În fața provocărilor: Iasmina Halas mărturisește că gelozia a fost principalul obstacol în povestea lor de dragoste

În ceea ce privește povestea lor de dragoste, Iasmina Halas a mărturisit că gelozia a fost principala provocare. Cu toate acestea, ea nu crede că partenerul ei s-a schimbat în vreun fel și consideră că sentimentele dintre ei sunt la fel de intense ca înainte. Pentru ea, aceste sentimente puternice sugerează că sunt suflete pereche, iar împăcarea lor este o nouă etapă în drumul lor comun.

”În viața mea nu exista altcineva, doar el. Singurele postări și tot ce am pe Instagram se referă doar la el, eu nu am dat ocazia altei persoane să mă cunoască, să intre în viața mea, orice postez eu pe Instagram are legătură de băiatul de care știți și voi. Da, oarecum ne-am împăcat. Noi mereu am fost împreună, eu și când am zis că ne-am despărțit, noi câteva zile am fost separați, noi am fost mereu însă împreună. Nu suntem mutați cu hainele, că atunci nu ne înțelegem, dar mereu dormim în aceeași casă, avem grijă unul de altul, suntem unul lângă altul când avem nevoie” a spus Iasmina Halas

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole