marți, februarie 27, 2024

În perioada 26 – 28 mai în Arad, se desfășoară cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr

Din OrasÎn perioada 26 – 28 mai în Arad, se desfășoară cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr

Cea de-a doua ediție a festivalului JazzAr va avea loc în perioada 26 – 28 mai în Arad, iar organizatorii au pregătit o serie de manifestări interesante. În prima zi a evenimentului, vineri, 26 mai, începând cu ora 20:00, va avea loc un concert susținut de grupul coral al Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi” Arad, urmat de un spectacol de chitară și lumini sub titlul Fluidian.

Anul trecut, Fluidian și Petre Ionuțescu au lansat albumul Pendular Emotions, care explorează o întâlnire profundă între două lumi muzicale, pendulând între minimalismul ambiental, zgomote abstracte și emoții intense, prin intermediul dialogurilor intime și a purității sunetelor.

Sâmbătă, 27 mai, începând cu ora 17:00, Asociația IRR 33 Cetatea Aradului va prezenta un program de reconstituiri istorico-militare. De la ora 17:30 va avea loc vernisajul expoziției Muzeului Cetății și expoziția privată „Ordine și Medalii Românești 1866-1947”. Începând cu ora 19:00 vor avea loc concerte susținute de Edina & Friends, Moonlight Breakfast, Blazzaj și Lupii de Foc – Flaming Jazz (show cu foc). Duminică, începând cu ora 14:00, DJ Bruno Fletter va susține un set, iar de la ora 19:00 vor avea loc concerte cu Zaera George & Friend, Roana Red Project și Fish in Oil.

Pe lângă aceste evenimente, festivalul va include și workshop-uri, întâlniri cu diverse forme de artă, atât muzicale cât și non-muzicale, susținute de elevii Colegiului de Arte „Sabin Drăgoi”, studenții Universității de Vest „Vasile Goldiș” și de către voluntarii diferitelor asociații implicate.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole