vineri, iunie 21, 2024

Primăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2024

Din OrasPrimăria Municipiului Arad anunţă deschiderea procedurii de transparenţă decizională privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale pentru anul 2024

Primăria Municipiului Arad anunță că a început procesul de transparență decizională pentru elaborarea proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024.

Acest proiect de hotărâre se referă la stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2024. Cuantumul acestor impozite și taxe locale, precum și facilitățile acordate pentru plata acestora, vor fi aceleași ca cele stabilite în Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Arad nr. 596/17.12.2021 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2022, cu toate modificările și completările ulterioare. Acestea vor fi actualizate conform proiectului de hotărâre asociat acestui anunț.

Documentația referitoare la acest proiect poate fi consultată în următoarele locații și perioade:

  • pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, accesând acest link;
  • la sediul instituției, în camera 5 a Serviciului Relații cu Publicul, în zilele de luni, marți, miercuri între orele 08:30 – 15:30, joi între orele 08:30 – 17:30 și vineri între orele 08:30 – 14:00.

Copii ale proiectului de hotărâre pot fi obținute prin depunerea unei cereri la Serviciul Relații cu Publicul al Primăriei Municipiului Arad.

Propunerile, sugestiile și opinii cu valoare de recomandare referitoare la acest proiect de act normativ supus procesului de transparență decizională pot fi înaintate până la data de 28.05.2023 prin următoarele modalități:

  • completând formularul online disponibil pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad, la acest link;
  • trimițând un mesaj în format electronic la adresa de e-mail dezbaterepublica@primariaarad.ro;
  • expedierea prin poștă la adresa Primăriei Municipiului Arad, Bulevardul Revoluției, nr. 75.

Toate propunerile, sugestiile și opinii cu valoare de recomandare vor fi publicate pe pagina de internet a Primăriei Municipiului Arad.

În cazul în care recomandările formulate și înaintate în scris nu sunt preluate, motivul va fi justificat în scris. De asemenea, pentru cei interesați, există posibilitatea organizării unei întâlniri publice pentru dezbaterea proiectului de act normativ, cu condiția ca o cerere scrisă să fie înaintată până la data de 28.05.2023, fie de către o asociație legal constituită, fie de către o altă autoritate sau instituție publică.

Timisoara

Cieste si...

Cele mai populare articole